Haberler

Annesi Yoğun Bakıma Alınan Yeni Doğan Bebeği, Babası Emzirdi!

Güncelleme:

ABD'de yeni doğan bebeğin annesi rahatsızlığı sonucu yoğun bakıma alınınca, minik bebeği emzirme görevi babaya düştü. Hemşirelerin yardımıyla takılan düzenek sayesinde bebeği, babası emzirdi.

ABD'de Maxamillian ve April Neubauer çiftinin zorlu bir doğum sonrası bebekleri oldu. Ancak anne April yoğun bakıma alındı. Minik bebeği emzirme görevi ise babaya düştü. Hemşirelerin yardımıyla takılan düzenek sayesinde bebeği, babası emzirdi.

ÇOCUK SAHİBİ OLAMAYACAKLARINI SANIYORLARDI

Maxamillian ve April Neubauer kısa süre önce ilk çocuklarını kucaklarına aldılar. April Neubauer asla çocuk sahibi olamayacağını sanıyordu. Düzensiz periyotlara neden olan hormonsal bir rahatsızlığı vardı. Fakat, April hastalığın bir şekilde olumsuz etkilerini aşmayı başardı ve onun için acil ciltten cilde temas yöntemi ile bir doğum planı yapıldı. Ancak bazı komplikasyonlar oluştu ve April acil durum ile doğuma alındı. Doğumdan sonra April minik bebeği ile eşinden ayrıldı ve yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.

Annesi Yoğun Bakıma Alınan Yeni Doğan Bebeği Babası Emzirdi!

"DÜNAYADA BEBEĞİNİ EMZİREN İLK BABA BENİM"

Baba Maxamillian ise o sırada bir hemşire tarafından yenidoğan bebeğini emzirmeye ikna oldu. Love What Matters, dergisine verdiği röportajda bu kararı nasıl aldığını şu sözlerle anlattı: "Oturdum ve cilt cilde ilk temas için gömleğimi açtım. Hemşire bana küçük formüller ile ilerlememiz gerektiğini söyledi; parmak ile besleme, başka seçenekler ve benzerleri... İlk olarak bir şekilde başladık. Daha sonra hemşire bana döndü ve "Onu gerçekten emzirmek ister misiniz?" diye sordu. İlk başta şaka yaptığını sandığımı itiraf etmeliyim. Ama bunu gerçekten mümkün olduğunu duyunca "Evet, mümkünse neden olmasın!" dedim. Artık şırınga tüplü bir meme ucum var. Hemşire bana gerçekten çok yardımcı oldu. Binlerce yıl düşünsem bebeğimi emzireceğim aklıma gelmezdi. Ne diyebilirim ki dünyada bebeğini emziren ilk baba benim!"

Annesi Yoğun Bakıma Alınan Yeni Doğan Bebeği Babası Emzirdi!

Annesi Yoğun Bakıma Alınan Yeni Doğan Bebeği Babası Emzirdi!

Annesi Yoğun Bakıma Alınan Yeni Doğan Bebeği Babası Emzirdi!

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Komik - İlginç Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (75)

Ogretmen:

Siz HİÇ BABA OLDUNUZMU? yada ASLA ÇOCUK SAHİBİ OLAMAYACAK DENİLİYOR ve SIRR-I HİKMETİ ALLAHU TEALA.....boşuna saçmalamayın benim bildigim BABA O AN CANINI BİLE VERİR...NE MUTLU SANA CAN BABA...CAN BABA....NE MUTLU SANA...SAYGİLAR

68
6
yanıtYanıtla
metin:

Tabiatın dengesini bozmayın bu nasıl bi saçmaliktır kafayımı yediniz

17
45
yanıtYanıtla
Hakan:

Öldüren değil emziren

54
2
yanıtYanıtla
Bla bla:

Bebeğini öldüren ilk baba nedir ya bu kadar mı basit haber başlığı yazmak

54
2
yanıtYanıtla
Büşra:

bebek vaktinden erken doğduğu için ten temasi önemli diyo bi duzenekle bebeğini beslio bunun neresi kiyamat alameti nerden orya bağladiniz kadin yoğun bakim da babada bebeğini hayatta tutmaya calisiyor bence çok anlamli ve cok duygusal

37
3
yanıtYanıtla
Celal:

Sen yobazlara aldırma kardeşim . onların dinin çıkışından bu yana beklediği hep bir mucizenin gerçekleşmesi. Daha çok beklerler! insanlıktan mahrum kalmışlar.

yanıt11
yanıt4
GÖLGE:

Okuduğunu anlamada 72 ülke içinde 50. sıradayız . Evet , maalesef görüyoruz. Birde ANNE nicki koymuş biri, gazabını indir diye Allah''a yalvarıyor . A benim ANNEM . Erkeğe bir düzenek yapılmış , emziriyor gibi yapıyor . Eğer gerçek anne isen sen daha iyi bilirsin . Bebeği biberonla emzireceğinde bile normal anne emziriyormuş pozisyonunda tutulur. Adamda öyle yapmış . Ya bizler, evlatları için elli takla atan, evlatlarımız bir ah çektiğinde anne ve babaların elli ah çeken bir milletiz . Ne var bunda ?

37
3
yanıtYanıtla
Recep:

Doğaya aykırı durumlar şirktir. doğrusu bebeği annesi emdirir. annesi bu durumu karşılayamıyorsa başka bir kadın bu bebeği emdirir.

7
32
yanıtYanıtla
Ahmet:

Başlık atmasını bile bilmeyen bir gazete Dünyada bebeğini öldüren ilk baba benim başlığı yazan kişinin okuma yazması yok galiba

35
3
yanıtYanıtla
trabzonlu memo:

yuh ulan insanin fitratini degistirmeye ne de merakli imi$ bu gavurlar. . . Allah bu fitneden muslumanlari sakindirsin . . amin.

11
27
yanıtYanıtla
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title