Haberler

Annenizi Mutlu Etmenin Netlenceli Hali

"Netlence.com" anneler günü yaklaşırken en kıymetliniz annenize en özel hediyeleri seçmeniz için yardımcı olacak.

Alışveriş dünyasını online platforma yepyeni bir düzenle taşıyan Sosyal Alışveriş mottosu ile anılan "Netlence.com" anneler günü yaklaşırken en kıymetliniz annenize en özel hediyeleri seçmeniz için yardımcı olacak. Bu güne özel açılan bölümde hediye alternatiflerini bir arada karşılaştırmalı görmenizi sağlayan netlence.com ayrıca anneler gününe özel fiyat avantajlarıyla da hediye seçiminizde en yakın yardımcınız olacak.

Hediye seçeneklerinden bir kaçı şöyle,

Nar Gurme Hediye Paketi

Birbirinden lezzetli tatlar için Nar Gurme hediye paketi hediye edebilirsiniz. İçerisinde; 1 Adet Bal 450 g, 1 Adet Reçel-Turunç 250 g, 1 Adet Lokum-Çifte kavrulmuş 500 g,1 Adet Natürel Sızma Zeytinyağı 250 ml, 1 Adet Akide Şekeri Karışık 150 g, 2'li ÇeşniliZeytinyağı Seti : Defne ve Kekik Çeşnili Zeytin Yağı (2*100 ml), 1 Adet DefneÇeşnili Zeytin Yağı, 1 Adet Kekik Çeşnili Zeytin Yağı, 1 adet Anadolu Koleksiyonu Zeytinyağları 3'lü Set (3*100 ml).

Diana Diamond Safir Taşlı Pırlanta Kolye Küpe ve Yüzük Set (18 Ayar)

Her kadının vazgeçilmezidir mücevher. Annenize unutulmaz bir anneler günü yaşatmak istiyorsanız Safir taşlı pırlanta set ideal bir hediye olacaktır. Netlence.com a özel olan bu ürün anneler gününe kadar web sitemizde satışta olacaktır.

Sırr Seramik Cookie Küçük

Annelerin marifetleri saymakla bitmez. Sırr seramik cookie servisi ile artık sunumları da vazgeçilmez olsun.

Giftibox Relax

Kendine bir gün ayırıp yenilenmek ve bakım yaptırmak isteyen annelere Giftibox'ın "Bakım" deneyim kutularından hediye edin. Yorgunluk ve stresten arınmaları için Giftibox Relax paketi inanılmaz bir hediye olacaktır.

Valy Semaver

En değerli varlığınız annenizi şımartmak için Valy semaver i hediye edebilirsiniz.Artık çayların tadı değişecek.Netlence.com a özel fiyatı ile web sitemizden hemen sipariş verebilirsiniz.

Philips HR1866 Aluminium Collection 800W XL Katı Meyve Sıkacağı

Şık tasarımı ile Philips katı meyve sıkacağı ile annelere daha fazla zaman kalacak.Her zaman sizi düşünen anneniz için şimdi sıra sizde..Annenizin mutfaktaki zamanı size kalsın.Netlence.com'a özel fiyatı ile kaçırılmayacak fırsat.

Step Collection Kırmızı Love Obje

Step Collection porselenleri ile hem değerli hem şık bir hediye annenizin olsun. El yapımı bu porselenler ile annenizin kalbini çalmaya hazırlanın.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Philips Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title