Haberler

Annelerinin Terk Ettiği 8 Yavru Köpeğe Yuva Oldular

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde yeni evli olan Meryem-Mustafa Dörtgöz çifti, evlerinin bahçesinde buldukları ve anneleri tarafından terk edilen 8 yavru köpeğe gözü gibi bakıyor.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yeni evli olan Meryem-Mustafa Dörtgöz çifti, evlerinin bahçesinde buldukları ve anneleri tarafından terk edilen 8 yavru köpeğe gözü gibi bakıyor.

Cengiz Topel Mahallesi'nde oturan, henüz üç aylık evli olan Meryem ve Mustafa Dörtgöz çifti sabah uyandıklarında evlerinin bahçesinden köpek sesi geldiğini fark ettiler. Dışarı çıktıklarında ise balkon saçağı altında soğuktan üşümüş 8 yavru köpek ile karşılaştılar. Anneleri tarafından terk edildiğini anladıkları yavru köpekler için buldukları balkon altına bir köpek kulübesi yapan çift, yavru köpekler üşümesin diye yuvanın etrafını kartonla sarıp altlarına da saman döktüler.

Aradan birkaç gün geçmesine rağmen anneleri gelmeyen yavru köpeklere kol kanat geren Mustafa ve Meryem Dörtgöz köpeklere bakmaya karar verdi. Dörtgöz çifti şimdi yavru köpekleri sütle besliyor, geceleri ise üşüyüp üşümediklerini kontrol ediyorlar. Yavru köpeklere gözü gibi baktıklarını belirten Mustafa Dörtgöz, "Balkonun altında bu köpekleri bulduğumuzda önce şaşırdık. Soğuktan üşümüşlerdi. O şekilde de sokağa bırakamazdık. Belki anneleri gelir diye bekledik ama gelmeyince de biz bakmaya karar verdik. Yavrularımızın bu durumunu sosyal medyada paylaştıktan sonra 4 yavruyu isteyen ailelere sahiplendirdik. Şu an 4 yavru kaldı. Biz bakıyoruz ama isteyen aile olursa da vermeye hazırız" şeklinde konuştu.

Meryem Dörtgöz ise, "Yavrularımız şu anda bir buçuk aylık oldular. Önceleri tamamı için 5 litre süt alıyorduk. Ama şu anda 5 litre süt az geliyor. Başka bir şey yiyemiyorlar zaten. Günlük 8 litre süt veriyoruz. Süt ile besliyoruz. Yavrularımızı çok seviyoruz" dedi - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osmaniye Kadirli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title