Haberler

Annelere 5 Bin Metrekarelik Dev Yol Arkadaşı

Güncelleme:

Toker Bebe Anne Çocuk Marketi, bebek ve çocuk dünyasının en büyük mağazasını Ankara'da açtı.

İstanbul Yolu'ndaki Gimart AVM'de 7'nci mağazanın açılışına Toker Şirketler Grubu Onursal Başkanı Enver Toker, Toker Bebe Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Toker'in yanı sıra Merkez Valisi Erdal Ata, Türk Parlamenterler Birliği Genel Sekreteri Kadir Ramazan Coşkun, anneler, anne adayları ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Açılışta konuşan Enver Toker, gururun, tecrübenin, güvenin ve kalitenin yeni bir adımını attıklarını ifade ederek, 5 bin metrekare ile bebek ve çocuk dünyasının en büyük Toker Bebe mağazasını hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.

Yarım asırdan bu yana sektörde yer almalarına karşın halen ilk günkü heyecanla yola devam ettiklerinin altını çizen Toker, şunları söyledi:

"Bugün annelerin, babaların, çocukların ve anne adaylarının aradıkları hemen her şeyi tek bir çatı altına toplayabilmenin sevincini de yaşıyoruz. Mağazamızda 400 markanın 150 bine yakın ürünü anne-babaların ve çocukların hizmetinde olacak. Biz sadece Ankara'nın değil Türkiye'nin tüm çocuklarının şık, sağlıklı, huzurlu ve güven içinde büyüyebilmeleri için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Sadece kıyafetlerle değil, yavrularımızın kişisel gelişimlerini artıracak oyuncaklarla da onların dünyasına katkılar sunmayı sürdüreceğiz. Toker Bebe ve Steppo; hem annelerin çocukları için en iyisini en hesaplı şekilde bulması için, hem de bu topraklardaki tüm bebeklerin yaşam konforunun her geçen gün artması için daha çok çalışacak."

-Hamileler aşerme standından ayrılamadı!

Açılışa katılan hamileler, kendileri için özel kurulan "Aşerme Standı"nı çok sevdi. Stantta yer alan çilekten, avokadoya; turşudan, eriğe; çikolata şelalesinden, kuruyemişe onlarca yiyecek, anne adaylarının yoğun ilgisiyle karşılandı.

Öte yandan, ultrason fotoğrafıyla gelen anne adayları ise Toker Bebe Anne Bebek Marketi'nden açılışa özel indirimler kazandı. Anneleriyle dev mağazaya gelen çocuklar ise rengarenk etkinliklerle eğlenceli bir gün geçirdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Bebek Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title