Haberler

Anneler İçin En Sağlıklı Hediye

Güncelleme:

Hep anneler çocuklarının ne yiyeceğini düşünür.

Hep anneler çocuklarının ne yiyeceğini düşünür. Bu kez siz annenizin ne yiyeceğini düşünün. Ona en sağlıklı kutuyu, Rafinera'yı hediye edin, 5 öğün sağlıklı yemekler önüne gelsin!

2014'ün süper kadınları bir çok işi aynı anda yapmak zorunda. En iyi anne, en iyi eş, en iyi iş kadını… İşte tüm bu koşuşturma içinde çoğu kadın en önemli şeyi unutuyor: Kendine bakmayı ve zaman ayırmayı… Bu nedenle bu kez anneniz değil, siz annenizin ne yiyeceğini ve nasıl sağlıklı besleneceğini düşünebilir, anneler günü için ona Rafinera hediye edebilirsiniz. Rafinera her gün ne yiyeceğini düşünen, sağlıklı beslenmek ve zayıflamak isteyenler için diyetisyenlerin hazırladığı 5 öğün sağlıklı mönüleri istenilen adrese teslim ediyor. Didem Altınbaşak Tulgan tarafından kurulan sistem sayesinde anneniz 'Bugün ne yesem' stresi yaşamadan 'kutusundan çıkan' sağlıklı mönülerle beslenecek. Kahvaltı ya da akşam yemeği istemeyenler için özel seçeneklerin olduğu Rafinera'da 30 gün boyunca her gün farklı bir mönü geliyor. Bu da anneniz için yemekte her gün farklı bir sürpriz demek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title