Haberler

Anneler Gününde Şehit Annelerini AK Parti İlçe Kadın Kolları Yalnız Bırakmadı

AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından anneler günü sebebi ile Malkaralı şehit annelerini ziyaret eden Ak Parti teşkilatı onların bu özel ve önemli bir günde unutulmamaları gerektiğini belirterek, onlar bizlere askerlerimizin...

AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından anneler günü sebebi ile Malkaralı şehit annelerini ziyaret eden Ak Parti teşkilatı onların bu özel ve önemli bir günde unutulmamaları gerektiğini belirterek, onlar bizlere askerlerimizin emanetleri dediler. Ak Parti teşkilatı büyük bir sevgiyle karşılaştı.

Nusaybin de yola mayın döşenerek şehit olan Astsubay Halil Karael'in Annesi Ulviye Karael

"Şehitleri yok saymanın imkansız olduğunu, her an kapı çalacak ve gelecekmiş gibi geldiğini, onun yokluğuna inanmak istemediklerini ama alışmak zorunda olduklarını, Allah'tan geldiğini ve her insanın şehit mertebesine ulaşamadığını, bunun haklı onurunu taşıdıklarını" söyledi.

İkinci ziyaret ise Karsta vatani görevini yapmakta iken terör örgütü haince pusuya düşürülerek Şehit olan Turgut Aslan'ın annesi Fatma Aslan'a yapıldı. Şehidin annesi Fatma Aslan, Babası İrfan Aslan ve amcası Turgut Aslan tarafından karşılanan AK Parti Kadın Kolları ile duygusal anlar yaşandı. Şehidin amcası Turgut Aslanın yaptığı konuşmada "Bu duygu farklı bir duygu, yaşamadan bilinmez. Siz manevi anlamda bu önemli günde bizi yalnız bırakmadınız. Bu bizim için büyük mutluluk. Sadece bu gün değil her gün bizimlesiniz Sizler insana değer veren değer katan kişilersiniz. Sizlere bu anlamda şükranlarımı sunuyorum" dedi. Şehit annesi ve babası da bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan AK Parti kadın Kolları'na teşekkürlerimizi sunarız dediler. Her iki Şehit annesine' de günün anlamına uygun " Anneler Günü" hediyeleri verildi.

13.05.2012 21: 34: 11

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anneler Günü İrfan Aslan Nusaybin Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
title