Haberler

Anneler Gününde En Büyük Acıyı Yaşadı

Anneler gününde en büyük acıyı yaşadı Suriyeli anne, ırmakta boğulan olunu arama çalışmalarını çaresiz gözlerle izlediKAYSERİ - Kayseri'de, Kızılırmak'a giren 25 yaşındaki Suriyeli genç, boğularak hayatını kaybetti.

Anneler gününde en büyük acıyı yaşadı

Suriyeli anne, ırmakta boğulan olunu arama çalışmalarını çaresiz gözlerle izledi

KAYSERİ - Kayseri'de, Kızılırmak'a giren 25 yaşındaki Suriyeli genç, boğularak hayatını kaybetti. Suriyeli anne ise oğlunun ekipler tarafından ırmakta aranmasını çaresiz gözlerle izledi.

Edinilen bilgiye göre Kayseri'nin Yemliha mahallesinde Suriyeli ailenin Kızılırmak kenarında pikniğe geldiği öğrenildi. Evli olan 25 yaşındaki Hamud Elibrahim'in serinlemek için ırmağa girdiği öğrenildi. Sudan çıkmayan Hamud Elibrahim'e ulaşamayan yakınlarının jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen AFAD ekipleri, Türkuaz Arama Kurtarma ve UMKE ekipleri Kızılırmak'ta arama başlattı. Ekipler, Hamud Elibrahim'i bulmak için çalışma yaparken, anne Ğapşe Elibrahim de gözyaşları içinde ekiplerin çalışmalarını izledi.

Arama kurtarma ekiplerinin yaklaşık 1,5 saatlik çalışmalarının ardından Hamud Elibrahim'in cansız bedeni sudan çıkartılarak morga kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kızılırmak Kayseri Sudan 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title