Haberler

Anneler Günü öncesi çiçekçilerde son gün yoğunluğu

Anneler Günü dolayısıyla aldıkları siparişleri yetiştirmeye çalışan çiçekçilerde son gün yoğunluğu yaşanıyor.

Anneler Günü dolayısıyla aldıkları siparişleri yetiştirmeye çalışan çiçekçilerde son gün yoğunluğu yaşanıyor.

Korona virüs dolayısıyla program, etkinlik, fuar ve özel günlerin iptal edilmesi, çiçekçilerin işlerini de olumsuz etkilemişti. Satışları olumsuz etkilenen esnafa ' Anneler Günü' can suyu oldu. Kırıkkale'de de çiçekçiler, Anneler Günü dolayısıyla aldıkları siparişleri yetiştirebilmek adına yoğun bir mesai harcıyor. Günler öncesinden stoklarını tamamlayan çiçekçiler, yarın kutlanacak Anneler Günü dolayısıyla sıkı bir şekilde hijyen kurallarına uyarak çalışıyor. Birbirinden güzel rengarenk çiçekler ve hediyeler de, sipariş üzerine annelere ulaştırılmak üzere bekliyor.

"İnternet üzerinden siparişler arttı"

Korona virüsün aile değerlerini hatırlattığını belirten Çiçekçi Ahmet Güney, "Korona virüs yüzünden insanlar ailesine sevgisini daha çok anladı. Bu yüzden hediyeler almaya çalışıyor. Biz de en temiz, en düzgün şekilde kendilerine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Akıllarına geldikçe sosyal medyadan ya da internetten görüp sipariş veriyorlar. Teknoloji çağına giriş yapıyoruz bence. Uzaktan eğitim başladı. Telefonla siparişler başladı. İnternet üzerinden siparişler arttı. Öncesinde kimse dışarı çıkamadığı için işler çok durgundu. Şimdi internet üzerinden de olsan telefondan da olsa bir yoğunluk var. Genelde her zaman yoğunluk oluyordu. Küpeli çiçeği annelerin, teyzelerin, nenelerin gözdesi şu anda. Fiyatlar da mevsim çiçekleri 15 lira 20 lira olarak değişiyor. Küpeli çiçekler askıda olduğu zaman 35-40 lira. Kaktüslerimiz de 10 liradan başlıyor. Her bütçeye uygun güzel çiçekler var" dedi.

"Annelerin hakları ödenmez"

Anneler Günü dolayısıyla eşine çiçek alan Adem Üzer ise, "Bütün anneler bir çiçektir hakları ödenmez. Ben eşime aldım bu çiçeği o da bir anne. Bütün çiçekler güzel insanlar görünce ruhları açılıyor. Daha bir güzellikler hissediyor. Farklı bir duygu. Korona virüs dolayısıyla dışarı çıkamıyorlar inşallah bu günler de geçecek. Allah zeval vermesin" ifadelerini kullandı. - KIRIKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Anneler Günü Cep Telefonu Kırıkkale Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title