Haberler

Anneler Günü'nde Hayranlarıyla Carrefourlar'da

Güncelleme:

Türkan sultan CarrefourSA Ümraniye ve Carrefour Bursa'daydı

TÜRKAN ŞORAY, FİLİZ AKIN VE OĞLU İLKER İNANOĞLU İLE CEYDA DÜVENCİ ANNELER GÜNÜ'NDE HAYRANLARIYLA CARREFOURLAR'DA BULUŞTU

CarrefourSA Ümraniye Alışveriş Merkezi'nin ziyaretçilerine Anneler Günü armağanı olan Türkan Şoray buluşması büyük bir izdihamla gerçekleşti. Hayranları ünlü oyuncuyu alışveriş merkezi girişinde alkışlarla karşıladı. Türkan Şoray Fan Club üyeleri de sanatçıyı yalnız bırakmadı. Anne olmanın ne demek olduğunu kendisi anne olunca anladığını söyleyen Şoray, tüm annelerin anneler gününü kutladı ve hayranlarının sorularını yanıtladı. Bursalı hayranlarıyla Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi'ne buluşan sinemanın sultanı, gördüğü ilgi karşısında duygusal anlar yaşadı. Alışveriş merkezinin önünde saatler önce uzun kuyruk oluşturanlar Türkan Sultan'ı görebilmek ve dokunabilmek için adeta birbirleriyle yarıştılar. Türkan Şoray Fan Klüp üyeleri de ünlü sanatçıyı yalnız bırakmadı.

Filiz Akın ve oğlu İlker İnanoğlu Carrefour Ankara'da hayranlarıyla buluştu

Carrefour Ankara Alışveriş Merkezi Anneler Günü'nde Türk sinemasının efsane oyuncularından Filiz Akın ve oğlu İlker İnanoğlu'nu ağırladı. Kamuoyunun önüne nadiren birlikte çıkan ana-oğulu birlikte görüntülemek isteyen hayranları, onlara dokunabilmek ve sevgilerini ifade edebilmek için adeta birbirleriyle yarıştılar.

Ceyda Düvenci de Muhteşem Yüzyıl hayranı

Anneler Günü nedeniyle Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi'nde hayranlarıyla bir araya gelen Ceyda Düvenci, "Muhteşem Yüzyılı" çok başarılı bulduğunu, "Suskunlar" ve "Yalan Dünya"yı beğendiğini söyledi. Carrefour İçerenköy Alışveriş Merkezi'nin düzenlediği Anneler Günü kutlamasına katılan sinema ve tiyatro dünyasının sevilen oyuncusu, hayranlarının büyük ilgisiyle karşılaştı. Anne olmakla ilgili soruları yanıtlayan Düvenci, "çocuğu ile iş hayatındaki yoğunluğu nedeniyle yeteri kadar vakit geçiremediği için üzüldüğünü" söyledi.

Çocuğunun dizilerde rol almasına sıcak bakmadığını söyleyen güzel oyuncu "ilerde anı için anne kız reklam filminde oynayabiliriz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ceyda Düvenci Anneler Günü Ümraniye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title