Haberler

Anneler Günü Etkinliğinden Dönerken Otomobille Sulama Kanalına Uçtular

ADANA'da Anneler Günü etkinliğinden dönenlerin içinde bulunduğu otomobil, sulama kanalına uçtu.

ADANA'da Anneler Günü etkinliğinden dönenlerin içinde bulunduğu otomobil, sulama kanalına uçtu. Otomobil sürücüsü Gökhan Kaplan, suya atlayan esnaf ile birlikte, annesi ve 2 yeğenini kurtardı.

Kaza, Seyhan ilçesi Mavi Bulvar'da meydana geldi. Gökhan Kaplan yönetimindeki 33 SV 654 plakalı otomobil, Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait sulama kanalına uçtu. Kaplan, hızla araçtan çıkarak, birlikte Anneler Günü etkinliğinden döndüğü yeğenleri Kerem (9) ve Mert (5) ile annesi Nurgül Kaplan'ı araçtan çıkarmaya çalıştı. Bu sırada çevre esnafından Murat Özbilir de suya atlayarak Kaplan'a yardım etti. Kaplan ve Özbilir, Kerem ile Mert kardeşlerle anneanneleri Nurgül Kaplan'ı önce araçtan, ardından da sudan çıkardı.

Bu sırada başka bir otomobille gelen Kerem ve Mert kardeşlerin anne ve babası da kazayı fark edip durdu. Anne Fatma Kaplan polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Çocuklar, ambulans gelene kadar otomobille kaza yerinin biraz ilerisindeki bir dükkana götürüldü.

Ambulansta müdahale edilen anneanne Nurgül Kaplan, torunları Kerem ve Mert'in boğulduğu endişesiyle gözyaşı döktü. Çocukların teyzeleri Aysima da bu sırada kısa süreli panik yaşadı. Şok yaşayan kazazedelere sağlık ekipleri müdahale etti. Bir süre sonra yeğenlerinin yanına giden teyze Aysima, Kerem ile Mert'e sarıldı.

Kerem ve Mert kardeşlerin dayısı, otomobil sürücüsü Gökhan Kaplan, "Kerem yüzme bildiği için kıyıya itekledim. Mert'i kurtarmama da çevredeki bir vatandaş yardım etti. Arabanın arkası kaydı, toparlayamadım. Anneler Günü etkinliğinden geliyorduk" dedi.

Esnaf Murat Özbilir ise "Kim olsa bunu yapardık. İnsanlık görevimizi yaptık" diye konuştu. - Adana

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Anneler Günü Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli? MEHMET ALİ YILMAZ ÖLDÜ MÜ? Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü mü bulundu, ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title