Haberler

Anneanne ile Torunu Alevler Arasında Kalarak Can Verdi

Sinop'un Durağan İlçesi'nde İki Katlı Bir Evde Çıkan Yangında Yatalak Anneanne 78 Yaşındaki Fatma Çetinkaya ile Torununun Oğlu 4 Yaşındaki Muhammet Ali Erdem Yanarak Feci Şekilde Can Verdi. Acılı Baba Hilmi Erdem Oğlunun Yanmış Cesedine Sarılıp Ağladı.

Sinop'un Durağan ilçesi'nde iki katlı bir evde çıkan yangında yatalak anneanne 78 yaşındaki Fatma Çetinkaya ile torununun oğlu 4 yaşındaki Muhammet Ali Erdem yanarak feci şekilde can verdi. Acılı baba Hilmi Erdem oğlunun yanmış cesedine sarılıp ağladı.

İstanbul Sultanbeyli'de oturan Hilmi Erdem, Kurban Bayramı tatilini geçirmek üzere ailesiyle birlikte 1 hafta önce Sinop'un Durağan ilçesi'nde bulunan anneannesinin evine geldi. Dönüş hazırlığı yapan Hilmi Erdem, alış veriş yapmak üzere, annesi ve babasıyla birlikte çarşıya çıktı. Oğlu Muhammet Ali Erdem'i de yatalak olan anneannesi Fatma Çetinkaya ile birlikte evde bıraktı. Rüzgarın etkisiyle sobadan sıçrayan kıvılcımların halıyı yakması üzerine 2 katlı ev alevler içinde kaldı. Vatandaşların itfaiyeye haber vermesi üzerine yangın kısa sürede söndürüldü. Ancak Fatma Çetinkaya ve Muhammet Ali Erdem feci şekilde yanarak öldü. Yangının söndürülmesinin ardından eve giren itfaiye erleri, yaşlı kadını torununun oğluna sarılı bir şekilde buldu. Alış verişin ardından geri dönen Hilmi Erdem ve ailesi evlerinin yandığını görünce şok geçirdi. Oğlunun yanmış cesediyle karşılaşan acılı baba gözlerine inanamadı. Çevredeki vatandaşlar tarafından sakinleştirilemeyen Hilmi Erdem, oğlunun yanmış cesedini kucaklayarak evden dışarıya çıkardı. Bir süre yanmış cesede sarılıp ağlayan Erdem'in kucağından alınan küçük çocuğun cesedi otopsi yapılmak üzere ambulansa konularak İlçe Devlet Hastanesi'nin morguna götürüldü.

Yanan evde cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Fatma Çetinkaya'nın cesedi de ambulans ile morga götürüldü. Sinir krizi geçiren Hilmi Erdem ise Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title