Haberler

Anne ve İki Çocuğu Sobadan Zehirlendi

Havaların Soğumasıyla Artan Soba Zehirlenmelerine Bir Yenisi Daha Eklendi. Ümraniye Alemdar Cumhuriyet Mahallesi Emek Cadde Gurur Sokak Numara 10'daki Evde Bulunan Anne Gül Güney ile İki Çocuğu Sobadan Sızan Gaz Nedeniyle Hayatını Kaybetti.

Havaların soğumasıyla artan soba zehirlenmelerine bir yenisi daha eklendi. Ümraniye Alemdar Cumhuriyet Mahallesi Emek Cadde Gurur Sokak Numara 10'daki evde bulunan anne Gül Güney ile iki çocuğu sobadan sızan gaz nedeniyle hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre bir fabrikada gece vardiyasında çalışan baba Hakan Güney, eve geldiğinde eşi ve çocukları 10 yaşındaki Doğukan ile 7 yaşındaki Eda'yı yerde baygın şekilde yatar şekilde buldu. Hakan Güney komşularının yardımıyla eşi ve çocuklarını Sarıgazi'deki Özel Dünya Hastanesi'ne götürdü. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen anne ve iki çocuk kurtarılamadı.

Eşi ve çocuklarının öldüğünü öğrenen baba Hakan Güney fenalık geçirerek aynı hastanede müşaade altına alındı. Gül Güney ve iki çocuğunun ölüm haberini alarak eve gelen yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Mahalle muhtarı Abdullah Erol fenalaşan akrabalar için ambulans çağırdığını belirterek, "Olay tamamen soba zehirlenmesinden meydana gelmiştir. Anne yaşıyordu. Hastaneye götürdük ama onlarda kurtarılamadı" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title