Haberler

Anne ve Babaları Başkalarıyla Kaçtı, Çocuklar Ninelerine Kaldı

Ardahan'ın Göle İlçesi'ne Bağlı Koyunlu Köyü'nde, Anne ve Babalarının Başkalarıyla Kaçtığı İddia Edilen Oya (12) ile Fırat Gök (10) Ortada Kaldı. Tek Gözü Görmeyen 70 Yaşındaki Babaanneleriyle Birlikte Yaşayan Çocuklar, 'Anne ve Babamızın Yolunu Gözlemekten Usandık. Artık Tek İsteğimiz Okuyup, Başarılı Olmak' Dedi.

ARDAHAN'ın Göle İlçesi'ne bağlı Koyunlu Köyü'nde, anne ve babalarının başkalarıyla kaçtığı iddia edilen Oya (12) ile Fırat Gök (10) ortada kaldı. Tek gözü görmeyen 70 yaşındaki babaanneleriyle birlikte yaşayan çocuklar, ''Anne ve babamızın yolunu gözlemekten usandık. Artık tek isteğimiz okuyup, başarılı olmak'' dedi.

Göle'ye 20 kilometre uzaklıktaki Koyunlu Köyü'nde yaşayan Zöhre ve Mehmet Gök çifti, iddiaya göre, aralarındaki şiddetli geçimsizlik nedeniyle sık sık kavga etmeye başladı. Çiftçilik yapan Mehmet Gök, iki yıl önce ortadan kayboldu. Gök'ün komşusunun karısıyla kaçtığı ortaya çıktı. Nereye gittiği bilinmeyen eşini bir süre bekleyen Zöhre Gök, dönmesinden ümidini kesince, iddiaya göre o da bir başka erkekle birlikte kaçtı.

Anne ve babalarının evi terketmesi üzerine ilköğretim okulu 5'inci sınıfa giden Oya ile 3'üncü sınıfa giden Fırat, tek gözü görmeyen yaşlı babaanneleri Besra Gök'le birlikte yaşamaya başladı. Komşularının yardımıyla geçindiklerini belirten çocuklar, ''Anne ve babamızın yolunu gözlemekten usandık. Artık tek isteğimiz okuyup, başarılı olmak'' dedi.

Çocuklarını terkeden oğlu ile gelinini affetmeyen babaanne Besra Gök ise, ''Nasıl böyle bir şey yaptılar anlamıyorum. Hem kendilerini hem de çocukları mahvettiler. Ben öldüğüm zaman bu çocuklara kim bakacak?'' diye konuştu.

Erdal DURAK

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title