Haberler

Anne Adaylarından Bebeğim Olacak Seminerine Yoğun İlgi

Güncelleme:

Yalova Belediyesi, Özel Yalova Hastanesi Ve Mustela Firmasının Ortaklaşa Düzenlediği 'Mustela İle Bebeğim Olacak' Semineri, Yalova Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda Gerçekleştirildi.

Anne adaylarından 'bebeğim olacak' seminerine yoğun ilgi

Yalova belediyesi, özel yalova hastanesi ve mustela firmasının ortaklaşa düzenlediği 'mustela ile bebeğim olacak' semineri, yalova halk eğitim merkezi salonu'nda gerçekleştirildi.

Seminerin açılış konuşmasını Özel Yalova Hastanesi Başhekimi Dr.Mustafa Yılmaz yaptı. Yılmaz, tüm anne adaylarına bu seminerin yararlı olmasını ve en özel misafirlerine bir an evvel kavuşmalarını diledi. Seminere; anne adayları ve eşleri ile Özel Yalova Hastanesi Kadın hastalıkları ve doğum uzmanları Op. Dr. Ercan Tutal ile Op. Dr. Filiz Ciğerim Eder de iştirak etti.

Ünlülerin Doğum Koçu Ayşe Öner'in verdiği seminerde; annelerin hamilelik sürecindeki manevi hazları, hissettikleri ve bebeğin doğum ertesi bakımı, teorik bilgilerin yanı sıra pratik olarak da maket bebekte uygulandı.

Katılımın yoğun olduğu seminere; özellikle hamileliğinin son ay ya da günlerini yaşayan anne adayları katıldı.

Semninerde; Mustela ve Nuk ürünlerinin numuneleri dağıtıldı. Ayrıca seminer sonunda çekilişle bir şanslı anne adayına bu ürünleri kapsayan sepet hediye edildi. Seminerden ayrılırken ise kayıt olan anne adayları 'Mustela Becerikli Anne Adayı' diploması almaya hak kazandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title