Haberler

Adana'da, Cani Anne, 4 Yaşındaki Oğlunu İnşaatta Boğarak Öldürdü

Güncelleme:

Adana'nın Kozan ilçesinde cani anne, 4 yaşındaki oğlunu bir apartman inşaatının giriş katında boğarak öldürdü. Cani kadın ifadesinde, "Benim oğluma herkes küfür ediyor, kimsenin yüzüne bakamaz oldum. Sinir krizi geçirdim, oğlumu boğdum" dedi.

Adana'nın Kozan ilçesinde Fatma Özbahar (34), oğlu Yiğit Çınar Özbahar'ı (4) bir apartman inşaatının giriş katında boğarak öldürdü. Cani kadın ifadesinde, " Benim oğluma herkes küfür ediyor, kimsenin yüzüne bakamaz oldum. Sinir krizi geçirdim, oğlumu boğdum" dedi.

ANNE VE OĞLU İÇİN ARAMA ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Olay, Kozan İlçesi Türkeli Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, eşinden ayrılan Fatma Özbahar dün akşam saatlerinde yanına oğlu Yiğit Çınar'ı da alarak evinden ayrıldı. Anne ve oğlundan haber alamayan yakınları ise polisi aradı.Çevrede arama yapan polisler, ayrıca ilçedeki belediye hoparlörlerinden anons yaptı.

ANNE MEZARLIKTA BULUNDU, ÇOCUĞUNU ÖLDÜRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ

Bir süre sonra ekipler, anneyi Fehmi Özel Türkay Caddesi'ndeki mezarlık yakınlarında buldu. Polisi görünce kendisine zarar veren Özbahar, çocuğunu öldürdüğünü söyledi. Yaralı kadın çağrılan ambulansla Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

4 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN CANSIZ BEDENİ İNŞAATTA BULUNDU

Daha sonra polisler, Özbahar'ın çocuğunu öldürüp bıraktığı inşaata gitti. Burada arama yapan polis, Yiğit Çınar'ın cansız bedenini buldu.

"OĞLUMA KÜFÜR EDİYORLARDI, SİNİR KRİZİ GEÇİRDİM, OĞLUMU BOĞDUM"

Sorgulanan kadın ise, " Benim oğluma herkes küfür ediyor, kimsenin yüzüne bakamaz oldum. Sinir krizi geçirdim, oğlumu boğdum" dedi. Gözaltına alınan Özbahar, daha sonra 'Kasten adam öldürme' suçundan mahkemeye sevk edildi. Yiğit Çınar ise otopsisi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na getirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Çınar Kozan 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (9)

Müftü Dede:

İmansızlık kadar kötü birşey bilmiyorum:(((

7
5
yanıtYanıtla
Leyla güney:

Rabbim o minicik bedenin hesabını elbet sana soracak ??

9
0
yanıtYanıtla
Benim ben:

Kufuru ogluna degill sana etmeleri gerekiodu cocuklar anormal dogmaz ne tasatiysaniz aynadir cocuk sizin verdiklerinizi yansitir

5
0
yanıtYanıtla
????????:

Cinnet bu olsa gerek

5
0
yanıtYanıtla
46:

Allah im bu nasil vahşet

4
0
yanıtYanıtla
Gülcan:

Şu manyak a bakarmısınız neymişte küfür ediyorlarmış sen anne olsaydın küfür etmeleri ne izin verirmiydin

2
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Küçük çocuklar çok küfür ediyorlar,,Bu sadece adanaya mahsus birşey değil..Kaldıgım binanın önünde ceviz agaçları var,çocuklar onun altında oyun oynuyorlar,bende onları balkondan seyrediyorum,çocuklar oyun esnasında birbirine çok ana avrat küfür ediyorlar,ögretmenler ve aileler çocuklara bu konuda hiçbir söz geçiremiyorlar.

2
0
yanıtYanıtla
hatay:

Şu anda sana ne diyorlar herkes acaba merak ediyor musun ?

1
0
yanıtYanıtla
46:

Allah sabir versin git gide iyice sapitiyoz

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title