Haberler

Anna Filmi

Anna filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Anna filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Anna, işinde oldukça başarılı olan suikastçı bir kadının hikayesini konu ediyor. Anna Poliatova, temelde bir suikastçıdır ama asla normal bir suikastçı değil. Onun çarpıcı güzelliğinin altında altında dünyanın en korkulan hükümet suikastçılarından biri yatar. 24 yaşında olan Anna’nın kim olduğunu ve içinde kaç kadın saklandığını kimse bilmemektedir. Genç kadın, Moskova pazarındaki sıradan bir satıcı mı, Paris’te yaşayan bir model mi, yozlaşmış bir polis mi, yoksa sadece zorlu bir satranç oyuncusu mu? Onun gerçekte kim olduğunu bilmek için oyunun sonuna kadar beklemek gerekecektir.

Yönetmen: Luc Besson

Senaryo: Luc Besson

Oyuncular: Sasha Luss, Helen Mirren, Luke Evans, Cillian Murphy, Lera Abova, Alexander Petrov, Anna Krippa, Aleksey Maslodudov, Eric Godon, Ivan Franek, Jean-Baptiste Puech, Adrian Can, Alison Wheeler, Andrew Howard, Réginal Kudiwu, Cansu Tosun, Pauline Hoarau, Jess Liaudin , Eric Lampaert, Colin Bates, Rupert Wynne-James, Tyneille Louise, Jan Oliver Schroeder , Avant Strangel

Filmin Türü: Aksiyon

Orijinal Adı: Anna

Yapımcı Firma: Canal+

Yapım Yılı: 2019

Yapım Ülkesi: Fransa

Orijinal Dili: İngilizce

Dağıtıcı Firma: Bir Film

Vizyon Tarihi: 21.06.2019

Kaynak: InterSinema.com / Sinema

Hükümet Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title