Haberler

Ankaraspor ile Vestel Manisaspor Başkentte Yenişemedi

Turkcell Süper Ligi'nin 30. Haftasında Ankaraspor ile Vestel Manisaspor, 1-1 Berabere Kaldı.

Turkcell Süper Ligi'nin 30. haftasında Ankaraspor ile Vestel Manisaspor, 1-1 berabere kaldı.

Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, maç sonrasında yaptığı açıklamada, çok iyi bir futbol oynadıklarını belirterek, "Son dakikaya kadar üstün bir oyun oynadık. Sezonun en iyi futbolunu oynadık. Berabare kaldığımız maçlar içinde en iyi futbol oynadığımız maçtı. Oynanan oyundan memnunum" diye konuştu.

Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Giray Bulak ise takım üzerinde küme düşme stresinin bulunduğunu ifade ederek, "Rakibimiz karşısında baskılı bir oyun oynamak istedik ama bunda başarılı olamadık. 1-0 öne geçmemize rağmen galibiyeti koruyamadık. Daha iyi pas yapabilirdik. 1 puan aldık ama 2 puan kaybettik. Futbolcularımın üzerinde küme düşme stresi var. Bu yüzden rahat futbol oynayamıyoruz" şeklinde konuştu.

Vestel Manisasporlu futbolcular Şener Aşkaroğlu ve Okan Koç da Ankaraspor karşısında 1-0 öne geçmelerine rağmen sahadan beraberlikle ayrıldıkları için üzgün olduklarını belirterek, gelecek maçlarda alacakları sonuçlarla ligde kalacaklarını söyledi.

(EKO-EYB-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title