Haberler

Ankaraspor - Gaziantepspor Maç Sonu

Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Maçın Ardından Düzenlenen Basın Toplantısında, Geçen Hafta Vestel Manisaspor Karşısında Elde Ettikleri Galibiyeti Daha Anlamlı Hale Getirmek İçin Bu Karşılaş...

Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, geçen hafta Vestel Manisaspor karşısında elde ettikleri galibiyeti daha anlamlı hale getirmek için bu karşılaşmayı da kazanmaları gerektiğini ifade ederek, ¨Bu galibiyetle birlikte geçen haftaki 3 puan daha anlamlı hale geldi. Gaziantepspor`un arka arkaya kaybetmiş olması bizim bu maçı kazanma arzumuzu daha da ön plana çıkardı. Rakibimiz ilk yarının 30 dakikasında bizi oldukça fazla hırpaladı. Biz buna takım oyunuyla cevap vermeye çalıştık. İlk yarı genel anlamda güzeldi. İkinci yarıda rakibimize çok pozisyon vermedik. Attığımız ilk golle ikinci gol arasında da rakibimiz bizi hırpalamaya devam etti. Bu galibiyetle birlikte ligin üst kısmına yapıştık. İlk yarının son 3 karşılaşmasında kırılma yaşamadan üst sıralarda tutunmak istiyoruz¨ dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title