Haberler

Ankaraspor - Ankaragücü Maçının Biletlerine Gökçek Tarifesi

Ankaraspor, Ankaragücü Maçı ile Birlikte Tarihi Bir Bilet Fiyatına İmza Attı.

Ankaraspor, Ankaragücü maçı ile birlikte tarihi bir bilet fiyatına imza attı.

Başkent ekibi, bu sezon üç büyük kulübe bile uygulamadığı bilet fiyatlarını Ankaragücü maçında açıkladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, Cemal Aydın ile girdiği tartışma sonucu maç bilet fiyatları kale arkası 150, maraton 200 ve kapalı tribün 250 YTL olarak tesbit edildi ve karşılaşmayı 123 kişi izledi.

Ankaraspor bu sezon Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarında bilet fiyatlarını kale arkası 25, maraton 50 ve kapalı tribün 100 YTL olarak belirlemişti. Ankaraspor-Beşiktaş maçının bilet fiyatları ise kale arkası 10, maraton 15 ve kapalı tribün 80 YTL'ydi.

Ankaraspor ilk yarıda oynadığı maçlara göre Ankaragücü maçında bilet fiyatlarına 50 misli zam yapmış oldu. Başkent ekibinin ilk yarıda oynadığı bazı maçlarda uyguladığı bilet fiyatları şöyle :

Rizespor, Antalyaspor 1, 2, 5 YTL, Kayserispor, Vestel Manisaspor 1, 2, 3 YTL, KayseriErciyesspor 3, 5, 10 YTL, ve Trabzonspor maçı 5, 10, 50 YTL.

Uğur TENEKECİOĞLU/ANKARA, (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title