Haberler

Ankaraspor: 0 - Trabzonspor: 0

Fortis Türkiye Kupası (B) Grubu'nda Ankaraspor ile Trabzonspor golsüz berabere kaldı.

Ankaraspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, karşılaşmadan sonra düzenlediği basın toplantısında, ilk yarıda iki takımın da dengeli bir oyun sergilediğini belirterek, "İkinci yarıda Trabzonspor daha öne çıktı ve pozisyonlar yakaladı. Trabzonspor ile geçen hafta yaptığımız maçta biz daha iyi oynamıştık ama 3-0 yenilmiştik. Bu maçta ise vasattık ama berabere kaldık" dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan ise her iki yarıda da etkili bir oyun ortaya koyduklarını ifade ederek, "Alacağımız bir galibiyet büyük bir avantaj sağlayacaktı ama olmadı. 2. yarıda çok pozisyon yakaladık ancak değerlendiremedik. Deplasmanda 1 puan da iyidir" diye konuştu.

Doğan, bir soruya "Benim 'Trabzonspor'da şer odakları var' diye bir açıklamam olmadı. Menajerler oyuncaların kafasını karıştırıyorlar dedim. 23 yaşındaki bir futbolcuya transfer teklifi getirirseniz tabiki kafası karışır. Benim amacım Trabzonspor'u hedeflerine taşımaktır" yanıtını verdi.

Galatasaray'a transferi gündemde olan Ankarasporlu Wederson maç sonrası yaptığı açıklamada, profesyonel bir futbolcu olduğunu vurgulayarak kulübünün izin vermesi durumunda sarı-kırmızılı takımda oynamak istediğini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title