Haberler

Ankaralı Ressamın Mersin Çıkartması

Ankara'da Yaşayan Ressam Hüseyin Yıldırım, Akrilik ve Yağlıboya Tekniği Kullanarak Yaptığı Resimlerini Mersinli Sanatseverlerin Beğenisine Sundu.

Ankara’da yaşayan ressam Hüseyin Yıldırım, akrilik ve yağlıboya tekniği kullanarak yaptığı resimlerini Mersinli sanatseverlerin beğenisine sundu.

Ressam Hüseyin Yıldırım’ın 14’üncü kişisel sergisi Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Sanat Galerisi’nde açıldı. Serginini açılışına İl Kültür ve Turizm Müdür Mehmet Çalışkan, MTSO Meclis Başkanı Faik Burakgazi ile çok sayıda sanatsever katıldı. 30 eserin yer aldığı sergi

18 Şubat tarihene kadar izlenime açık kalacak. 

Özgürlüğe açılan bir kapı

Sanatçı, sergiye gösterilen ilgiden memnun olduğunu belirtti. Yıldırım, “Resimlerimde özgürlük ve bağımsızlığı konu eden kuş figürleri var. Bunları bağımsızlığı ve özgürlüğe açılan bir kapı gibi düşünüyorum. Herkesin çok rahat algılayabileceği, rahatlıkla yorum yapabileceği konularla iç içe olan resimlerim, izleyene etüt edilmiş bir doğayı çağrıştırıyor” dedi.

 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Kültür Sanat

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title