Haberler

'Ankaralı Namık' Emniyette

'Ankara'lı Namık' Olarak Bilinen ve Ankara 1. Bölgeden Bağımsız Milletvekili Adayı da Olan Şarkıcı Namık Uğurlu'nun, Bir Arkadaşına Emanet Verdiği Arabada Kokain Bulunması Üzerine Bilgisine Başvuruldu.

''Ankara'lı Namık'' olarak bilinen ve Ankara 1. bölgeden bağımsız milletvekili adayı da olan şarkıcı Namık Uğurlu'nun, bir arkadaşına emanet verdiği arabada kokain bulunması üzerine bilgisine başvuruldu.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği görevlileri Pazar günü Altındağ'da yaptıkları bir operasyonda bir arabada 40 gram kokain ele geçirdi.

Kokain ile ilgili bir kişi gözaltına alınırken, arabanın Namık Uğurlu'ya ait olduğu belirlendi.

Savcılığın talimatı üzerine Ankara 1. bölgeden bağımsız milletvekili adayı da olan Namık Uğurlu'nun bilgisine başvuruldu.

Narkotik Büroda ''uyuşturucu kullanıp kullanmadığı, arkadaşına emanet olarak verdiği araçta ele geçirilen kokainin kendisine ait olup olmadığı'' sorulan Uğurlu, Emniyet Müdürlüğü çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Gazetecilerin ''niçin göz altına alındığını'' sorması üzerine Uğurlu, ''Menajerime araba veriyorum. O da bir arkadaşına veriyor. Araba benim işlerimde koşmak zorundayken İstanbul'a gidip kokain alıp gelirken yakalanıyor. Narkotik de araç sahibi olarak benim ifademe başvurdu'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title