Haberler

Ankaragücü Voleybol Takımı, Akşam Yemeğinde Buluştu

Aroma Voleybol 1. Ligi play-off mücadelesinde Fenerbahçe Acıbadem ile eşleşen Ankaragücü Voleybol Takımı'nda teknik heyet ve sporcular akşam yemeğinde buluştu

Aroma Voleybol 1. Ligi play-off mücadelesinde Fenerbahçe Acıbadem ile eşleşen Ankaragücü Voleybol Takımı'nda teknik heyet ve sporcular akşam yemeğinde buluştu.

Ankaragücü Mali Asbaşkanı Ayhan Atalay önderliğinde gerçekleştirilen akşam yemeğinde açıklamalarda bulunan başantrenör Hüseyin Doğanyüz, sakatlıklar açısından zor bir yıl geçirdiklerini belirterek, "Daha iyi bir performans sergileyebilirdik. En iyi yer 6. olmaktı ama 8. olduk ve play-off mücadelesine hak kazandık. Bundan dolayı kendimizi başarılı görüyoruz. Ligi tamamlamış olacağız. Çok zor şartlarda mücadele ettik. Ayhan Atalay da bizi sahiplendi ve sonuna kadar yanımızda oldu. Fenerbahçe ile aramızda biraz güç dengesi var. Ama biz elimizden geleni yapıp gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz" ifadelerini kullandı.

MALİ ASBAŞKAN ATALAY: "HELALLEŞMEK İÇİN TOPLANDIK"

Voleybol takımına verilen bu yemeğin 19 Nisan'da Yargıtay'dan çıkması olası bir karar ile ilgisi olmadığını belirten Ayhan Atalay ise, "Zaten sezonu kapattık. Arkadaşlarımızın birkaçtanesi yurtdışından geldiği için ülkesine gidecekler. Bir daha bu şekilde bir araya gelemezdik. Kızlarımız bütün sezon yürekleriyle savaştılar. Fiziksel rahatsızlıklarına rağmen idmanlarına çıktılar. Helalleşmek içi toplandık" açıklamalarında bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title