Haberler

Ankaragücü, Vestel Manisaspor'u Tek Golle Geçti

Ankaragücü, Turkcell Süper Ligi'nin 13. Haftasında Vestel Manisaspor'u, İkinci Yarıda Krita'nın Penaltıdan Attığı Golle 1-0 Mağlup Etti.

Ankaragücü, Turkcell Süper Ligi'nin 13. haftasında Vestel Manisaspor'u, ikinci yarıda Krita'nın penaltıdan attığı golle 1-0 mağlup etti.

Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu, göreve geldiği günden bu yana kendisine destek olan yönetim, taraftar ve futbolculara teşekkür etti. Maçın ardından kısa bir açıklama yapan Hakan Kutlu, "Ankaragücü camiasının özlediği bir takım oluşturmak istiyoruz. Bunun da sinyallerini görüyoruz" dedi.

Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Giray Bulak ise, karşılaşmayı berabere bitirme şanslarının olduğunu, ancak bunu başaramadıklarını ifade ederek, "Ankaragücü bize oranla daha agrasif oynadı. İstediğimiz tempoyu yapamadık. Bunda kötü saha koşullarının da etkisi vardı. Aleyhimize verilen penaltı tartışılır. Düşen futbolcu, pozisyona girmeden kendisini bırakmaya başlamıştı. Bizim de 86. dakikada penaltı verilmeyen tartışmalı bir pozisyonumuz var. Yediğimiz golden sonra tempoyu artırdık. Maçı berabere

bitirebilirdik. Tempo olarak iyi, futbol alarak kötü bir maç oldu" diye konuştu.

Son günlerde takımdaki oyuncularıyla ilgili çıkan transfer haberlerinin bu oyuncuların oyunlarını etkilediğini belirten Bulak, "Holosko, Selçuk ve kaleci Ufuk için sürekli olarak transfer haberleri ortaya çıkıyor. İç ve dış etkenlerin yüzünden bazı oyuncularım yüreksizleşti. Bugün, Selçuk ilk yarıda sakatlandığı pozisyonda maça devam edebilirdi, ancak hakkında 'Galatasaray ve Trabzonspor istiyor' şeklinde haberler çıkınca, kendisini biraz daha geriye çekti. Holosko için de aynı şeyler geçerli. Transfer

konuları medyaya yansıyınca futbolcular kendilerini çekiyor. Bunda basın kadar, kulüplerin ve o kulüplerin menajerlerinin de suçu var" ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli futbolcular Emre Güngör ve Yasin Çelik, milli maç arasının ardından çıktıkları ilk maçta Vestel Manisaspor'u iyi bir mücadelenin ardından mağlup ettikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Vestel Manisasporlu oyuncular Ümit Bozkurt ve Okan Koç, berabere bitirebilecekleri bir maçtan mağlubiyetle ayrılmanın üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, haksız bir penaltıyla mağlup olduklarını iddia ettiler.

(EKO-İY-İY-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title