Haberler

Ankaragücü, Tecrübeli Futbolcu Yalçın Ayhan'ı Kadrosuna Kattı

Güncelleme:

Ankaragücü tecrübeli savunma oyuncusu Yalçın Ayhan ile 1 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.

MKE Ankaragücü, Osmanlıpsor'un tecrübeli savunma oyuncusu Yalçın Ayhan'la 1 yıllık ön sözleşme imzaladı.

MKE Ankaragücü, Spor Toto Süper Lig'in tecrübeli savunma oyuncusu Yalçın Ayhan ile 1 yıllık ön sözleşme imzaladı. Beştepe Tesisleri'ne gelerek kendisini sarı-lacivertli camiaya bağlayan ön sözleşmeye imza attıktan sonra duygu ve düşüncelerini ifade eden Yalçın Ayhan, "Profesyonel futbol hayatımda hep Ankaragücü taraftarlarına imrenmişimdir, artık onlarla birlikteyim, heyecanlıyım" dedi.

"BÜTÜN GÜCÜMLE SAVAŞACAĞIM"

Geçen sezon yaşanan şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür eden Yalçın Ayhan, "Büyük bir camiaya geldim bunun bilincindeyim. Tarihi bir kulüp ve muhteşem taraftarlarımız var. Bu muhteşem taraftarın Süper Lig'de karşısına çıkacağım için mutlu ve huzurluyum. Bir çok Süper Lig ekibinden teklif gelmesine rağmen maddiyatı önemsemeden bu tarihi kulüp önceliğim oldu. Ankaragücü hak ettiği ligdedir ve daha da başarılı olmak için bütün gücümle savaşacağım" ifadelerini kullandı.

"BURAY SEÇMEMDEKİ EN BÜYÜK ETKEN TARAFTAR"

"Futbol hayatı boyunca seyrederken büyük haz aldığım o muhteşem taraftarların şimdi arkamda olduğunu hissetmek bana ayrı bir motive olacaktır. Burayı seçmemdeki en büyük etken manevi güç olan büyük Ankaragücü taraftarlarıdır. İnşallah onları utandırmayacağım."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

....assa:

hap atmış gibi bakıola bu

1
0
yanıtYanıtla
tanju:

bu şebelato hala duruymu la

1
0
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

ÖHÖ MAŞALLA ADAM , EVLİYA ÇELEBİNİN YOLUNDA BÖYLE GİDER GİTMEDİĞİ YAR KALMAYACAK

0
0
yanıtYanıtla
Ankaragüçlü:

Bu senede şampiyonuz!!!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title