Haberler

Ankaragücü Taraftarından Fatih Terim'e Sürpriz Ziyaret

Güncelleme:

Ankaragücü taraftarları, Galatasaray takımının Ankara'da kamp yaptığı oteli ziyaret ederek, Fatih Terim'e sarı-lacivertli kulüpte görev yaptığı döneme ait fotoğraf armağan etti.

Mke Ankaragücü taraftarları, Galatasaray takımını Ankara'da kamp yaptığı otelde ziyaret etti.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, taraftarların, Spor Toto Süper Ligde 2018-2019 sezonu açılış maçında bu akşam karşılaşacakları sarı-kırmızılı ekibin kamp yaptığı oteli ziyaret ettiği bildirildi.

Açıklamada, MKE Ankaragücü taraftarlarının otelde Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile bir araya geldiği, deneyimli teknik adama sarı-lacivertli kulüpte görev yaptığı döneme ait fotoğrafını armağan ettiği kaydedildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

MKE Ankaragücü Galatasaray Fatih Terim Ankara Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (4)

kebabcı selahattin.:

Fatih terimin karekteri nin en çok bağdaştığı taraftar grubu. .

2
5
yanıtYanıtla
alpi 06:

iki onurlu düzgün aslan karakterli birey ve grup. Biri Fatih diğeri Ankaragücü taraftarı. Adilerin kalleşlerin korkulu rüyası

1
0
yanıtYanıtla
17 TAKIMA BAŞARILAR:

SÜPER LİG 18 TAKIMLA BAŞLADI. İKİ İLÇE, (Alanya-Akhisar) 11 İL ve 5 İSTANBUL TAKIMI. . BİR ALT LİG (TFF 1. LİG) MAÇLARI BİLE ŞİFRELİ KANALDAN VERİLİYOR. . FAKAT SÜPER LİG TAKIMI BAŞAKŞEHİR''İN AVRUPA LİGİ ÖN ELEME MAÇLARI BİLE ŞİFRESİZ OLARAK TRT 1 DEN VERİLİYOR. . ŞİFRESİZ KANALDAN VERİLME NEDENİ REYTİNG KAYGISI MI YOKSA SEYİRCİSİ OLMAYAN BESLEME TAKIMA KAYNAK AKTARMAK MI AMAÇLANIYOR ? BU BESLEME TAKIM SÜPER LİGE HİÇ AMA HİÇ YAKIŞMIYOR. .

1
0
yanıtYanıtla
SAĞDUYU:

HERKESİN BİRBİRİNE HAKARET ETMEDEN DALGA GEÇEBİLDİĞİ, İNSANLIĞIN VE DOSTLUĞUN BOL OLACAĞI BİR SEZON DİLİYORUM. GENÇ KARDEŞLERİM!UNUTMAYIN!HEPİNİZ BU ÜLKENİN BİRİNCİ SINIF EVLADISINIZ. HEPİNİZ KARDEŞ, HEPİNİZ TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN GENÇLERİSİNİZ. BAKIN ETRAFINIZA BATI DİK DURUŞUMUZDAN RAHATSIZ. İÇMEYİN BU ALÇAKLARIN KOLALARINI. . YEMEYİN PİZZALARINI, HAMBURGERLERİNİ. BİRBİRİNİZİ UYARIN. SOSYAL MEDYA BU GÜNLER İÇİN LAZIM.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title