Haberler

Ankaragücü: Süper Ligde Yabancı Oyuncuya Sınırlama Gelsin

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü, Türkiye'ye uygulanan ekonomik saldırı nedeniyle yabancı oyuncu sayısının kısıtlanması için çağrıda bulundu.

Mke Ankaragücü Kulübü Yönetim Kurulu, son dönemde Türkiye'ye karşı yürütülen ekonomik saldırılara ilişkin olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek verdi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'de iktidarı zorla değiştirmek isteyen hainlerin 15 Temmuz gecesi darbe girişiminde bulundukları, yüce Türk milletinin muhteşem bir direnişle bu hain darbe girişiminin gerçekleşmesine izin vermediği belirtilerek, "Hain darbe girişimi ve alçakça kalkışmayla başarıya ulaşamayanlar Türkiye'ye ekonomik saldırı başlatmışlardır.

"MİLLİ BİR REFLEKS GÖSTERMİŞTİR"

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 'Ekonomik tetikçilere vereceğimiz en güzel cevap, işimize dört elle sarılmak olacaktır. Daha çok üreteceğiz, daha çok ihraç edeceğiz, daha çok istihdam oluşturacağız' diyerek milli bir refleks göstermiştir." ifadelerine yer verildi.

"ANKARAGÜCÜ'NUN AMBLEMİ, ASALETİ VE VATANI MÜDAFAAYI SİMGELEMEKTEDİR"

"MKE Ankaragücü Spor Kulübümüzün amblemi asaleti ve vatanı müdafaayı simgelemektedir. Gün, ülkemiz ekonomik saldırı altındayken birlik olma günüdür. Gün, ülkemiz ekonomik saldırı altındayken vatanı müdafaa etme günüdür." denilen açıklamada, şu görüşler aktarıldı:

"ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYACAKTIR"

"MKE Ankaragücü Spor Kulübü olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın gösterdiği 'Milli Refleksi' destekliyor, kulüp olarak üretimden yana sportif çalışmaları hızlandırıp, altyapısı ve yetiştireceğimiz yerli futbolcularla milli ekonomiye katkı sağlayacak bir yapıya kavuşmayı hedefliyoruz. Bunun sağlanabilmesi için yabancı futbolcu sayısına kısıtlama getirilmesini diliyoruz. Yabancı futbolcu almak için milyonlarca döviz ve paramız dışarıya gidiyor. Oysaki yabancı oyuncu sayısına kısıtlama getirilse, enerjimizi ve ekonomimizi alt yapılarımıza harcayabilsek, bu uygulama hem Türk futbolunun uluslararası arenada yükselişine, hem de ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayacaktır."

Gençlik ve Spor Bakanlığı öncülüğünde tüm kulüplerin altyapı hamlesi yapmaya davet edildiği açıklamada, şunlar kaydedildi:

"YABANCI SAYISINA KISITLAMA GETİRİLSİN"

"MKE Ankaragücü Spor Kulübü, kurulduğu günden bugüne her zaman övünerek belirttiğimiz gibi kuruluş felsefesine uygun hareket etmiştir ve etmeye de devam edecektir. Türk sporuna kazandırdığımız birbirinden yetenekli ve başarılı sporcuları yetiştirmek ve üretime katkı yapmak için yabancı sayısına kısıtlama getirilmesi dileğimizi yineliyoruz."

Ankaragücü: Süper Lig'de Yabancı Oyuncuya Sınırlama Gelsin

Kaynak: Haberler.com / Spor

MKE Ankaragücü Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title