Haberler

Ankaragücü, Orduspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürdü

Spor Toto Kupası (A) Grubu'nda 29 Nisan Pazar günü Orduspor'u konuk edecek Ankaragücü, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Spor Toto Kupası (A) Grubu'nda 29 Nisan Pazar günü Orduspor'u konuk edecek Ankaragücü, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Beştepe Tesisleri'nde, teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde yapılan antrenmana, sakatlıkları süren takım kaptanı Aydın Toscalı, Mehmet Çoğum, kaleci Bayram, Kaan ve Veli Torun katılmazken, bu oyuncular çalışmayı saha kenarından takip etti.

Yaklaşık 1,5 saat süren idmanda futbolcular koşu ve kondisyon çalışmasının ardından çift kale maçla çalışmayı tamamladı.

Ankaragücü, Orduspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayarak kampa girecek.

-Kaleci Bayram'a ilginç doğum günü kutlaması-

Öte yandan, dün 22 yaşına giren kaleci Bayram Olgun için antrenmanın ardından doğum günü kutlaması yapıldı.

Antrenman sahasında kendisi için hazırlanan pastayı kesen kaleci Bayram'ı teknik heyet ve oyuncu arkadaşları kutladı. Pastanın ilk dilimini Ankaragücü Genel Menajeri Hikmet Hancıoğlu'nun elinden yiyen Bayram Olgun'u, takım arkadaşları ise üzerine sürahilerle su dökerek ıslattı.

- ANKARA

Kaynak: AA / Yerel

Hakan Kutlu Ankaragücü Orduspor Beştepe Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title