Haberler

Ankaragücü'ne Süper Lig yolu

Güncelleme:

Gökçek: "Allah nasip ederse Ankaraspor artık Süper Lig'e çok yakın.

AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın'ın Bahçelievler Seçim Koordinasyon Merkezi açılış törenine katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Ankaraspor'u, Ankaragücü ile birleştireceklerini söyledi. Gökçek, "Allah nasip ederse Ankaraspor artık Süper Lig'e çok yakın. Ankaragücü ile birleştirir, ismini Ankaragücü koyar, formasını sarı-lacivert yaparız. Böylelikle Ankaragücü layık olduğu Süper Lig'e kısa sürede dönmüş olur" dedi.

AK Parti Çankaya Belediye Başkan Adayı Barış Aydın'ın Bahçelievler 7. Cadde'de, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın da katılımıyla düzenlenen SKM açılış törenine kalabalık vatandaş topluluğu ile birlikte çok sayıda Ankaragücü taraftarı da katıldı. Özellikle gençlerin mekanı olarak bilinen 7. Cadde'nin coşkulu kalabalık ile tarihi günlerinden birini yaşadığı törene, Barış Aydın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in Ankaragücü ile ilgili düşünceleri damgasını vurdu.

"Ankaragüçlüler bana gönül koyuyor ama koymasınlar"

Gökçek, Çankaya adayları Barış Aydın'ın Ankaragücü'ne yönetici olarak destek veren işadamları arasında yer aldığını, her fırsatta Ankaragücü sevdasını dile getirdiğini ifade ederek, şunları söyledi:

"Ankaragücü'nün şampiyon olması en büyük arzumuzdu. Bunun için çok çaba sarf ettim. Ankaragücü iki yıl önce Süper Lig'de, ilk ikiye, ilk üçe girecek kadar güçlü bir kadroya sahipti. Ankaragücü'nün o zamanlar gelirlerinin artması için de çalışmalarımız oldu. Ankaragücü'nün 5 milyon geliri olacak demiştim, tüm otoparkların gelirini ve büfelerin gelirini Ankaragücü'ne bağlayacaktık. Ankaragüçlüler bana gönül koyuyor ama koymasınlar. Çünkü ben buradan ayrılmak istemedim. Cemal Aydın denilen kişi bizim zorla yarılmamıza neden oldu. Ankaragücü Cemal Aydın, yüzünden şu anki durumuna geldi. Şimdi Allah nasip ederse Ankaraspor Süper Lig'e çıkarsa Ankaragücü ile birleştiririz. Adını Ankaragücü koyarız, formasını sarı-lacivert yaparız. Böylelikle Ankaragücü'nü kısa yoldan Süper Lige çıkarmış oluruz. Her işin bir formülü var.

"Ankaragücü hepimizin takımı"

Daha önce Ankaragücü'nde yöneticilik yapan Barış Aydın da Çankaya Belediye Başkanı olunca, belediyenin de desteği yanında olur."

Konuşması sık sık sloganlarla kesilen Barış Aydın ise, seçilmesi halinde Ankaragücü'ne Çankaya Belediyesi olarak da destek vereceklerini ifade ederek, "Ankaragücü bu kentin en önemli dinamiği. Şu an alt liglerde yer alması hiçbirimize yakışmıyor. Ankaragücü hepimizin takımı. Ankara'da hangi takımı tutarsak tutalım, bir tarafımız hep Ankaragüçlü oldu. Belediye başkanı olursam, Çankaya'dan da takımımıza gelir desteği vererek, hak ettiği Süper Lig şampiyonluğuna taşıyacağız" dedi.

Barış Aydın, her sokağını karış karış bildiği Çankaya'nın 25 yıldır hizmet alamaması nedeniyle aday olduğunu kaydederek, 31 Mart sabahı Çankaya için bahanelerin son bulduğu, kavga yerine sevgi ve çalışkan kadronun yönetime geldiği gün olacağını kaydetti. Barış Aydın, Çankaya'yı sadece Türkiye'nin değil dünyanın en güzel kenti yapacaklarını söyledi.

Babacan: "Barış Aydın'a desteğimiz tam"

AK Parti Bahçelievler Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında konuşan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ise, Çankaya Belediyesi'nin yıllardır diyalog konusunda hem büyükşehir belediyesi ile hem de hükümet ile büyük problemler yaşadığına dikkati çekerek, "Önümüzdeki dönem çok önemli bir fırsat ilk defa bu 30 Mart seçimlerinde hem Çankaya hem de büyükşehir belediyesi aynı partiden olduğu zaman Çankaya nasıl değişecek, güzelleşecek hep beraber göreceğiz. Değerli belediye başkan adayımız Barış Aydın, Çankaya için önemli bir değer, bizim kendisine desteğimiz tam. Büyükşehirle çok güzel uyum içerisinde çalışacaktır" diye konuştu.

Melih Gökçek SKM açılışında, Çankaya Belediyesi'nin yıllardır her türlü hizmetlerini idare mahkemelerine başvurup yürütmeyi durdurma kararları aldırarak durdurduğunu anımsatarak, "Eğer böyle yapmasalardı Çankaya çok daha ilerleride olurdu. İnşallah Barış kardeşimizle birlikte bu seçimleri alarak Çankaya'nın makus talihini yeneceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Melih Gökçek Barış Aydın Ankaraspor Ankaragücü Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title