Haberler

Ankaragücü'ndeki Görevinden İstifa Eden Ayhan Akbin'den Olay Açıklamalar :

Ankaragücü'nde Menajerlik Yapan Ayhan Akbin, Bazı Taraftar Gruplarının Olumsuz Tavırlarından Dolayı İstifa Ettiğini Söyledi.

Ankaragücü`nde menajerlik yapan Ayhan Akbin, bazı taraftar gruplarının olumsuz tavırlarından dolayı istifa ettiğini söyledi.

Akbin, İstanbul`dan Ankara`ya çok büyük heves ve ideallerle gittiğini ifade ederek, ¨Benim ilk profesyonel olduğum kulüp Ankaragücü Kulübü. Orada çok güzel günlerim geçti. Futbol yaşantımda bir kere yılın futbolcusu seçildim. O da Ankaragücü forması altındaydı. Hak etmediğim bilgilerle beni suçladılar. Konuştuğum taraftar grupları sevmediklerini ve orada görmek istemediklerini söylediler. Çok üzgünüm. Gerçekten hiç hak etmedim. Avrupa`da mağlup olan takımın taraftarları oyuncularını alkışlarken, hiç suçu olmayan bir insanın nereden geldiğini göremediğim yumruk ve tekmelerine muhattap olmam Türk futbolunun içindeki kötü günlerin bitmeyeceğini gösterdi. Bu eylemi gerçekleştirip beni oradan uzaklaştıranları başarılarından dolayı kutluyorum. Bu eylemi yapanlar yaptıklarının yanlış bir şey olduğunu anladıkları gün bu olaylar Türkiye`de bitmiş olacak. O zaman adam olacağız galiba¨ dedi.

İlk günden itibaren Ankara`nın bazı büyük gazetelerinin kendisi hakkında kasıtlı haberler yaptığını belirten Akbin şunları söyledi: ¨Kulağıma çeşitli şekillerde taraftarın beni istemediğini ve sevmediklerini söylediler. Huzursuzdum. Dün taraftar gruplarının başındaki liderlerle ki bunlardan 4 tanesinden 2`sini tanıyordum. Hikmet Hoca onlarla birkaç gün önce bir toplantı yaparak protestolarını kesmelerini rica etti. Kulübe baklavayla geldiler. Karşılıklı olarak hem hoca hem de o gruptan bir sözcü konuşma yaptı. Tanımadığım diğer 2 kişi ile tanışmak istedim. Bir tanesi ile tokalaştım diğeri ile de tokalaşmak istedim O istemedi ama zoraki tokalaştık ama ben önce alttan aldım. Giderek hakarete varan konuşmalar yaptı. Yüzüme karşı beni istemediğini söyledi. Hatta Galatasaraylılıkla suçladı. Seni içimize sindiremedik dedi ve benim orada işe yaramadığımı, takıma zarar verdiğimi ve kimsenin beni sevmediğini söyledi.Bunu söylediği zaman bu işlere sen mi karar vereceksin dedim ve O evet ben vericem dedi. Sen kimsin de bu işe karar veriyorsun şeklinde bir diyalog geçti aramızda. Bu konuşmayı 30-40 kişi içinde yaptık. Benim söylediklerimi kabul etmeyen isteyen insanlar bana vurmaya başladılar. Bir güvenlikçi arkadaşım yardımıyla olası daha büyük şeylerin olmasını önlediler. Hiç hak etmediğim küfürler yedim. Kapıyı zorladılar. Çirkin görüntülerdi. Bundan sonra bu tür bir ortamda olmak istemiyorum. Beni oradan uzaklaştırdıkları için amçlarına ulaşmış sayılırlar. Onları tebrik ediyorum. Şu andan sonra diledikleri insanı oraya aldırsınlar. Ya da göndersinler.¨

Akbin ayrıca, kulübe baklava getirip protestolarına son vereceklerini söyleyen grubun, başkanı, diğer teknik direktörö ya da sorumlu başka insanların olduğu bir ortamda kulübün menajerine karşı yaptığı bu eylem çok düşündürücü olduğun söyleyerek, ¨Tamamen kişisel nedenlerle bana bu saldırıyı yaptıklarını düşünüyorum. Çünkü geride kalan haftalarda kulübe ne kadar zarar vermiş olabilirim. Bu tür insanların her zaman dilediklerin yapabilmeleri Türk futbolunun her zaman bir kaos içinde olduğunun çok net göstergesi. Bu iş birgün bitecek. Ama bunun için çok uzun bir süreye ihtiyaç var¨ dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title