Haberler

Ankaragücü Kayseri Erciyesspor'un Ümitlerini Kırdı

Turkcell Süper Lig'de Alt Sıralardan Kurtulma Mücadelesi Veren Kayseri Erciyesspor, Sahasında Ankaragücü'ne 1-0 Mağlup Olarak Çok Önemli Bir 3 Puan Kaybetti.

Turkcell Süper Lig'de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Kayseri Erciyesspor, sahasında Ankaragücü'ne 1-0 mağlup olarak çok önemli bir 3 puan kaybetti.

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, maç sonrası yaptığı açıklamada, kendi sahalarında büyük bir avantajı kaçırdıklarını söyledi. Artık diğer maçları düşünmek zorunda olduklarını belirten Korkmaz, "Kendi sahamızda yenildik. Rakibimiz iyi mücadele etti ama bazen futbolda bu tür sonuçlarda olabiliyor. Önümüzde 6 maç var. Hesabı kitabı iyi yapıldığı zaman ne ortaya çıktığı belli. Yolumuza devam edeceğiz. Önümüzdeki maçı düşünmekten başka çaremiz yok" dedi.

Kayseri Erciyessporlu Mustafa Sarp ise önemli bir avantajı kaybettiklerini belirterek "Söyleyecek bir şey yok. Bu yakaladığımız ikinci fırsattı aradaki farkı kapatmak için. Trabzonspor maçıyla birlikte kazansaydık iyi olacaktı. İki deplasman maçımız var. Onları kazanmak için mücadele edeceğiz" diye konuştu.

Kayseri Erciyesspor'un kaptanı Emre Toraman ise beklemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirterek şöyle konuştu: "İçeride böyle bir mağlubiyeti beklemiyorduk ama biz oyuna konsantre olmak isterken bir de Ankaragücü futbolcuları ve hakemle uğraşmaya başladık. Hem oyunu soğuttular hem de gerginleştirdiler. Oyunun akışını engellediler. Bunlar mazeret değil ama üzgünüz. Kalan maçlardan 16-17 puan alarak ligde kalacağız" dedi.

Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise her iki takım için de zor bir maç olduğunu söyledi. İyi mücadele ettiklerini belirten Karaman, 90 dakika sonunda gülen taraf olduklarını anlattı. İyi mücadele ettiklerini belirten Karaman, şöyle konuştu: "Akıllı oynadık. Diğer maçlara göre bu maçta biraz daha farklı bir oyun planı ve farklı bir oyuncu yapısıyla sahaya çıktık. Düşündüğümüz plan maç içerisinde tuttu. 90 dakika içerisinde de yan toplar ve kornerlerin dışında rakibe pozisyon vermedik. İyi bir maç oldu. Maç üzerine fazla bir şey söylemek istemiyorum. Kayseri Erciyesspor için de kaybedilmiş puan, ilerleyen haftalarda onları zora sokabilir. Ama henüz lig bitmedi. Kendilerine teşekkür ediyorum. Hem Kayserililere hem Erciyesspor taraftarlarına. Oyuncularımızı kutluyorum. Dün çarşıda biraz gezinirken, insanların bana göstermiş olduğu pozitif enerji ve yakın ilgi, çok güzeldi. Kayserili vatandaşlara da teşekkür ediyorum."

Ankaragücü kalecisi Serkan da Kayseri Erciyesspor'un hakeme tepki göstermesinin normal olduğunu belirtti. "İki takım da bugün kazanabilirdi" diyen Başarılı file bekçisi, sözlerini şöyle tamamladı: "Biz daha kontrollü oynadık. Golü de bulunca kazanmasını bildik. Galip geldiğimiz için tabiiki mutluyuz. Biz iyi bir takımız zaten. Gerçek yerimiz, ligin dibi değildi. Erciyesspor'un da hakeme tepkisi doğaldı. Çünkü ligin dibinden kurtulma mücadelesi veriyorlar. Erciyesspor da bugün kazanmak istiyordu. Çünkü onların da durumu çok kötü."

(SEK-EYB-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Merkez Bankası'nın faiz kararı açıklandı mı? MB Faiz kararı ne zaman açıklanacak? Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title