Haberler

Ankaragücü Asbaşkanı Ayhan Atalay: 'Özrü Anlama Özürlüler Var'

Ankaragücü Kulübü Asbaşkanı Ayhan Atalay, 'Özrü Anlama Özürlüler Var' Dedi

Ankaragücü Kulübü Asbaşkanı Ayhan Atalay, 'Özrü anlama özürlüler var' dedi.

Ayhan Atalay, yaptığı açıklamada, katıldığı bir televizyon programındaki konuşmasının yanlış yorumlandığını belirterek, hukuki yollara başvuracağını söyledi.

'Sanki bu televizyon Popua Yeni Gine'de ya da başka bir Afrika ülkesinde yayınlandı da, haberi yazan dışında hiç kimse izleyemedi. Bunun hesabını yargı önünde göreceğiz' diyen Atalay, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

'Habere konu olan özür meselesinin aslı şudur; Ben hem basın toplantısında hem de daha sonra katıldığım televizyon ve radyo programlarında sözlerimin muhatabım dışında bazı çevreleri huzursuz edebileceğini düşündüğüm için özür dileme gereği duydum. Benim muhatabıma ve girişimlerine dair hiçbir özür dilemem olmadı ve olamaz. Özrü anlama özürlüler var. İddialarımı aynı keskinlikle ve ısrarla sürdürmekteyim. Fakat ithamlarımın taraftar ve sahada oynayan oyuncuları da içerdiği gibi bir olasılık elbette beni rahatsız eder. Yanlış bir iş yaptığımda özür dilemeyi en büyük erdemlilik olarak kabul ederim, doğruluğuna inandığım bir iş veya sözümden dolayı hangi güç veya hangi makam olursa olsun bana bunu teklif etme cesaretini bile gösteremez.'

İddialarının taraftarlarla o takıma gönül verenler ve oyuncuları kapsamadığını savunan Atalay, 'O halde bütün bir camiayı töhmet altında bırakmak veya böyle bir anlaşılmayı izole etmek için özür dilemekte, (Benim sözlerim bu kişileri kapsamamaktadır) demekten kim başka anlamlar çıkartabilir' dedi.

Kendisinden kaynaklanan gerginlikten dolayı spor kamuoyundan özür dileyen Atalay, açıklamasında, 'İddialarımın hepsi gerçektir, geri vites ya da başka bir vitese takmadım, sözlerimin hepsinin arkasındayım. Spor kardeşlik oyunudur, dostlukların gelişmesine vesile ve yardımcı olur, spor kamuoyunda benden kaynaklanan bir gerginliğe sebep olduysam, bu gerginlik için de tekrar özür dilerim' ifadelerini kullandı.

(HD-SS) - ANKARA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title