Haberler

Ankara: Wederson, Galatasaray'a Transferi İçin Gün Sayıyor

Ankaraspor'un Brezilyalı Futbolcusu Wederson, İki Kulübün Anlaşması Durumunda Galatasaray Formasını Seve Seve Giyeceğini Belirterek, "Ankaraspor'daki Performansımı Sürdürürsem Galatasaray'ın Sorunlarına Çözüm Olurum" Dedi.

Ankaraspor'un Brezilyalı futbolcusu Wederson, iki kulübün anlaşması durumunda Galatasaray formasını seve seve giyeceğini belirterek, "Ankaraspor'daki performansımı sürdürürsem Galatasaray'ın sorunlarına çözüm olurum" dedi.

Ankaraspor'dan Galatasaray'a transferi gündeme gelen Brezilya futbolcu Wederson, kendisine resmi bir teklifin gelmediğini, ancak iki kulübün anlaşması durumunda Galatasaray gibi büyük bir kulüpte oynamaktan gurur duyacağını söyledi. Wederson, transferi için yönetimin kararını beklediğini ifade ederek, "Ben, Ankaraspor'un sözleşmeli futbolcusuyum. Bana gelen resmi bir teklif olmadı. Transferim konusunda yönetimin kararını bekliyorum. Eğer Galatasaray'a transfer olursam sevinirim. Eğer transferim gerçekleşmezse Ankaraspor'da oynamaya devam etmekten de mutluluk duyarım" diye konuştu.

Galatasaray'da forma giyme konusunda kendisine güvendiğini belirten Brezilyalı oyuncu Wederson, "Benim her zaman ilk hedefim futbol oynamak. Galatasaray'da forma giyersem başarılı olacağıma inanıyorum. Ben kendime güveniyorum. Ankaraspor'daki performansımı sürdürürsem, Galatasaray'ın sorunlarını çözüm olurum" dedi. Wederson, Galatasaray'da forma giyen futbolcularla herkesin birlikte oynamak isteyeceğini dile getirerek, özellikle savunmanın solunda ve serbest atışlarda Galatasaray'a büyük fayda sağlayacağını kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title