Haberler

Ankara: Volkan Arslan, Erıc Gerets'i Bombaladı

İlk transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala Galataaray'dan Ankaraspor'a transfer olan Volkan Arslan, eski teknik direktörü Eric Gerets'i eleştiri yağmuruna tutarak, "Benim oynamamı Gerets istemiyordu. Yeni sezon önecesi bana gerekli şansı verseydi, heralde iyi çıkmamdan korkuyordu" dedi.

İHA muhabirinin sorularını cevaplayan tecrübeli futbolcu Volkan Arslan, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray'dan ayrılmasının sorumlusunun Belçikalı teknik adam Eric Gerets olduğunu belirten Volkan Arslan, "Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını iyi geçirmiştim. Ama Gerets bana yeteri güvenmedi. Sezon başında benim kalmamı istediler ve mukavelemi yeniledik. Daha sonra ise gitmemin daha iyi olacağını söylediler. Takımdan kimin gideceğini teknik direktör belirler. Gerets, başka insanların göremediklerini görüyor heralde. Herhalde bir bildiği vardı. Kararına saygı duyuyorum ama ben aynı görüşte değilim. Galatasaray'da geçtiğimiz sezon da bu sezon da ilk 11'de oynardım. Benim oynamamı Gerets istemiyordu. Ayhan'ı da durup dururken takımdan kesti. Ayhan da çok iyi bir futbolcu. En sonunda kalite kendini gösterecek ve Ayhan o formayı giyecektir" diye konuştu.

Kendisinin yerine yapılan transferlerin yetersiz olduğunu ima eden Volkan, "Gerets yönetime transfer yaptırmak için Mehmet Güven'i oynattı. Sezon başında Maniche, Gravesen gibi futbolcuların ismi geçti, en sonunda Inamoto'yu aldılar, sonuç ortada. Yeni sezon öncesi bana gerekli şansı verseydi, heralde iyi çıkmamdan korkuyordu. Bana güvenen hoca benim pozisyonumda benden daha iyisini bulamaz. Kendisi bunu daha iyi bilir. Gerets, herşeyi biliyor. Yeni transferlerden Mehmet Topal'ı iyi buldum ama ilerleyen haftalarda neler olur bilemeyiz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın başarısını takımda bulunan arkadaşları için istediğini belirten Volkan, "Galatasaray sezona şanssız başladı. Kaçan penaltılar var. Geçen sene son dakikalarda maçları kurtardık, ama bu sene böyle olmuyor. Her zaman bu şekilde olmaz. İnşallah Galatasaray eski futboluna geri döner ve başarılı olur. Takım arkadaşlarım için bunu istiyorum. Hepsi iyi çocuklardır, hepsi delikanlı ve karakterli adamlardır. Umarım onlar için en iyisi olur" dedi.

Galatasaray camiasına asla bir kırgınlığının olamayacağını vurgulayan tecrübeli orta saha oyuncusu, "Galatasaray'dan ayrılırken haksızlığa uğradım, ama kimseye kırgınlığım yok. Beni 'Galatasaraylı Volkan' yapan Galatasaray'a asla kırgınlığım olamaz. Galatasaray'da çok güzel günlerim geçti. Birkaç kişiyle aramda bazı problemler olmuş olabilir, ama Galatasaray camiası ve taraftara hiçbir zaman bir kırgınlığım olamaz" diye konuştu. Ankaraspor'u hedefleri olduğu için seçtiğinin altını çizen Volkan, takımda çok iyi bir arkadaşlığın bulunduğunu ve Ankaraspor'da formunu yükselterek, yeniden Türkiye A Milli Takım formasını giymek istediğini sözlerine ekledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title