Haberler

Ankara ve Diyarbakır'daki Terör Saldırılarına Tepkiler

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Teröre protesto eden vatandaşlardan görüntüler Antalya Memur-Sen Başkanı Mehmet Yıldırım'ın konuşması Ankara ve Diyarbakır'daki terör saldırılarına tepkiler Antalya'da, Ankara ve Diyarbakır'daki terör saldırılarında hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı Antalya'da bazı sivil toplum kuruluşu üyeleri, Ankara ve Diyarbakır'daki terör saldırılarında hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Teröre protesto eden vatandaşlardan görüntüler

Antalya Memur-Sen Başkanı Mehmet Yıldırım'ın konuşması Ankara ve Diyarbakır'daki terör saldırılarına tepkiler

Antalya'da, Ankara ve Diyarbakır'daki terör saldırılarında hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılındı

Antalya'da bazı sivil toplum kuruluşu üyeleri, Ankara ve Diyarbakır'daki terör saldırılarında hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kıldı.

Memur Sendikaları Konfederasyonu ve Akdeniz Dayanışma Platformu üyeleri, Muratpaşa Camisi'nde bir araya geldi. Ankara ve Diyarbakır'da hayatını kaybedenler için gıyabi cenaze namazı kılan grup, daha sonra terör örgütü aleyhine sloganlar atarak, trafiğe kapalı Kazım Özalp Caddesi boyunca yürüdü.

Memur-Sen İl Başkanı Mehmet Yıldırım, Kışlahan Meydanı'nda yaptığı konuşmada, terörün "karanlık ve kanlı yüzünü" Ankara'da gösterdiğini söyledi. Türkiye'nin birliği ve bütünlüğüne yapılan terör saldırılarını lanetlediklerini belirten Yıldırım, "Ülkemize, milletimize, güvenlik güçlerimize ve geleceğimize yapılan bu canice saldırıları lanetliyoruz" dedi.

Saldırıların amacının Türkiye'de kaos ve huzursuzluk ortamı yaratmak olduğuna işaret eden Yıldırım, şöyle konuştu:

"Milletimiz kendi varlığına yönelen her tehdidi, birliği ve beraberliğini kalpten yaparak bertaraf etmeyi bilmiştir. Bugün de üzerine düşen görevi yaparak bertaraf edecektir. Hiçbir milliyet ve köken ayırt etmeyen, terör eylemlerine verilecek en güzel yanıt, milletimizin tek yürek olmasıdır. Bizler de sivil toplum kuruluşları olarak bir kez daha milletimizi sağduyuya davet ediyoruz. Milletimize düşen görev sağduyulu olmaktır."

Grup üyeleri, sloganlar attıktan sonra dağıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Yıldırım Diyarbakır Memur Sen Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title