Haberler

Ankara Valisi Önal: Teknik Ekip Çalışıyor

Ankara Ulus'taki patlamının ardından olay yerine gelen Ankara Valisi Kemal Önal ilk belirlemelere göre 20 kadar yaralı olduğunu ancak, patlamanın nedeninin belirlenemediğini söyledi. Önal, patlamının çarşının önünde bulunan durakla çarşı giriş kapısı arasında gerçekleştiğini söyledi. Emniyet yetkililerinin söz konusu alandan numune topladığı görüldü.

Önal Şunları söyledi:

"Öncelikle Ankaralılara ve tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyoruz. Yaklaşık yarım saat önce Anafartalar Çarşısı önüde bir patlama ihbarı aldık ve öncelikle trafiği düzene sokup ambulansları geçirdik, güvenlik koridoru oluşturudu. Yaralılarımız var, süratle hastanelere sevkedildi ve tıbbi tedavinin yanı sıra

teknik ekipler de inceleme yapıyor, operasyonumuzu sürdürüyoruz.

Çeşitli ağırlıkta 20 civarında yaralımız var. Ekipler hastanelerle irtibat halindeler, gerekli tıbbi tedaviler yürütülüyor. Teknik ekip de büyük bir ciddiyetle işi yürütüyor. Onların kararını saygıyla bekleyeceğiz."(ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title