Haberler

Ankara Valiliği Bayrama Hazır

Ankara Valisi Kemal Önal, Ramazan Bayramının Başkentte Sorunsuz Geçmesi İçin Her Türlü Önlemi Aldıklarını Bildirdi.

Ankara Valisi Kemal Önal, Ramazan Bayramının başkentte sorunsuz geçmesi için her türlü önlemi aldıklarını bildirdi.

Yazılı açıklama yapan Ankara Valisi Önal, alacakları tedbirlerin yarın sabah başlayacağını ve 25 Ekim akşamına kadar süreceğini belirtti. Eğelence, alışveriş merkezleri, PTT binaları, gar, metro, Ankaray, AŞTİ, otobüs ve minibüs durakları, cami ve mezarlıkların çevresinde kalabalıkların oluşabileceği gerekçesiyle buralardaki trafik ve asayiş ekiplerinin sayısının artırıldığını kaydeden Vali Önal, tatil süresince emniyet hizmetleri bakımından vatandaşların öncelikle 155 nolu telefonu arayabileceklerini bildirdi.

Kırsal kesimde de jandarma birliklerinin gerekli tedbirleri aldığını ve vatandaşların buralar için de 156 nolu telefonu arayabileceklerini hatırlatan Önal, sağlık müdürlüğünün de hazırlıklarını tamamladığnı, hastanelerin denetim altında tutulacağını bildirdi. Acil sağlık yardım ve kurtarma hizmetleri için 24 saat hizmet veren 112 nolu telefonun aranmasını isteyen Önal, bayram süresince il sağlık müdürlüğünde koordinatör bir müdür yardımcısının görev yapacağını ifade etti.

Gıda Kontrol ve Çevre Sağlığı Şube Müdürlüğü ekiplerinin de denetimlerini artıracağını kaydeden Ankara Valisi Kemal Önal, konuyla ilgil şikayetlerin 385 97 00 nolu telefona bildirilmesini istedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title