Haberler

Ankara: Ünlü Sunucu Esra Ceyhan, Siyasete Göz Kırptı

Ünlü Sunucu Esra Ceyhan, Siyasete Göz Kırptı. Milletvekili Olmak İstediğini Belirten Ceyhan, "Yıllardır İdealim Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Olmak" Dedi.

Ünlü sunucu Esra Ceyhan, siyasete göz kırptı. Milletvekili olmak istediğini belirten Ceyhan, "Yıllardır idealim Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Olmak" dedi.

AK Parti'nin Özürlüler Koordinasyon Merkezi'nin konuğu olan Ceyhan, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ı programında ağırlamayı çok istediğini kaydetti.

Ünlü televizyoncu Esra Ceyhan, AK Parti Sosyal İlişkiler Başkanlığı bünyesinde kurulan Özürlüler Koordinasyon Merkezi aracılığıyla partililerin çeşitli konulara ilişkin sorularını cevaplandırdı. Ceyhan, siyasete atılıp atılmadığı konusundaki bir soru üzerine, Başbakan Erdoğan'a mesaj gönderdi. Milletvekili olmak istediğini belirten Ceyhan, "Allah nasip ederse bakan da olmak istiyorum. Özellikle kadın ve aileden sorumlu devlet bakanı olmak yıllardır idealimde olan bir şey" diye konuştu.

Bakan olur olmaz ilk yapacağı işin özür kelimesini literatürden silmek olduğunu kaydeden Ceyhan, bu konuda kampanya başlatacağını bildirdi. AK Parti iktidarının da bu konuda elinden geleni yaptığını ancak sorunların yılların birikimi olduğuna işaret eden Ceyhan, ancak bugüne kadarki hükümetlerin bu konuda köklü bir değişikliğe imza atmadığından yakındı. Bu konuya önemli bir bütçe ayrılması gerektiğini vurgulayan ünlü sunucu, "Bir kampanya yaparak toplumu engelliyle barıştırmak ve buluşturmak gerekiyor. Şimdi kalkıp da bu hükümete 'az şey yaptı', 'çok şey yaptı' denilemez. Sorun yılardır birikmiştir" ifadesini kullandı.

Karar mekanizmalarında yer almayı çok istediğini ve bir hükümetin üyesi olmayı kendisine yakıştırdığını dile getiren ünlü televizyoncu, "Kendimi orada görüyorum. O anlamda da hizmet vermek istiyorum. Milletime saygı duyuyorum. İnsanlarımızı seviyorum, sayıyorum. Çok önemli olduklarını düşünüyorum ve şu anki yaşadıklarımızdan daha iyiye layık olduklarını düşünüyorum insanların. Onları daha fazla çabalayan bireyler haline getirecek projelere de imza atabileceğime inanıyorum" diye konuştu.

Başbakan Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ı programında konuk etmeyi çok istediğinin de altını çizen Esra Ceyhan, şunları söyledi:

"Bir Başbakan geldiğinde ona nasıl davranacağını bilmek, samimiyetle laubalilik arasındaki ayarı tutturmak, konularla ilgili bilgi sahibi olmak ve nereden geldiğini, ne getirdiğini unutmamak bunlar önemli şeyler. Yayıncı mesuliyetini taşımak önemli. Başbakanımızı konuk etmek bana yakışır. İnşallah bu şansı yakalarım. Ben Emine Hanım ile ilgili çok tekliflerde bulundum. Çok arzu ettim, çok istedim. Çalışmalarını takdir ediyorum. Özellikle eğitimle ilgili çalışmalarını çok saygıyla karşılıyorum ve bir yayıncı olarak o anlamda da destek vermek istiyorum. Programımı onurlandırırlarsa çok memnun olacağım. Bizim teklifimizi kabul ederlerse birçok yerden teklif alacakları endişesini zannediyorum ki taşıyorlar."

Başbakan Erdoğan'ın kadınlara çok değer verdiğini kaydeden Ceyhan, özellikle programların büyük çoğunluğuna Emine Erdoğan ile birlikte katılmasının bunun en önemli göstergesi olduğunu ifade etti. Ceyhan, Başbakan'ın kadına şiddet konusunda daha kapsamlı bir çalışma başlatmasını istedi. Ceyhan, Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Nimet Çubukçu'nun da samimi çalıştığını kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title