Haberler

Ankara: Ümit Özdağ Disiplin Kurulu'na Sevk Edildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanlığı'na Adaylığını Koyduğunu Açıklayan Ümit Özdağ, Kesin İhraç İstemi ile Merkez Disiplin Kurulu'na Sevk Edildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanlığı'na adaylığını koyduğunu açıklayan Ümit Özdağ, kesin ihraç istemi ile Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edildi.

MHP'nin Olağan Kongresi'ne 2 hafta süre kala gerilim artıyor. Parti yönetiminin bugün yaptığı toplantıda, Genel Başkan adaylığını ilan ederek Bahçeli'ye rakip olan Ümit Özdağ'ı durdurmaya yönelik bir karar alındı. MHP'nin Kızılcahamam'da yapılan Merkez Yönetim Kurulu toplantısında, Özdağ'ın tedbirli olarak kesin ihraç istemi ile Merkez Disiplin Kurulu'na sevki kararlaştırıldı. Bu durumda tüzüğe göre, Özdağ kurultayda aday olamayacak.

MHP yönetimi tarafından daha önce yapılan açıklamada, Özdağ, bir takım kararlık çevrelerle iletişim halinde olmakla suçlanmış, böyle bir kişinin değil genel başkan adayı, parti üyesi bile olamayacağı belirtilmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title