Haberler

Ankara: Ümit Milliler, İsrail Maçında Galibiyete Kilitlendi

Avrupa Ümitler Şampiyonası elemeleri grup müsabakalarının son maçında İsrail Ümit Milli Futbol Takımı ile karşılaşacak Ümit Milli Futbol Takımı, bu maçın hazırlıklarını tamamladı.

Avrupa Ümitler Şampiyonası elemeleri grup müsabakalarının son maçında İsrail Ümit Milli Futbol Takımı ile karşılaşacak Ümit Milli Futbol Takımı, bu maçın hazırlıklarını tamamladı.

Avrupa Şampiyonası elemelerinde play-off'a kalmak için İsrail maçından mutlak suretle 3 puanla ayrılmak zorunda olan Ümit Milli Futbol Takımı, son çalışmasını 19 Mayıs Stadı'nda yaptı. Teknik Direktör Reha Kapsal yönetiminde futbolcular hafif bir antrenman yaptı. Yaklaşık 1 saat süren antrenmanda Ay-yıldızlı futbolcuların oldukça hırslı olduğu gözlendi. Antrenman sonrasında açıklamalarda bulunan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Usta, İsrail Ümit Milli Futbol Takımı ile yapılacak karşılaşma için tüm taraftarları desteğe çağırarak, "İsrail maçı bizim için çok önemli. İsrail'e yenilirsek, finallere gitme şansımız ortadan kalkıyor. Bu yüzden mutlaka galip gelmeliyiz. Ankaralı sporseverleri bu önemli maçta takımımıza destek olmaya çağırıyoruz. Takımımız bu maç için çok iyi konsantre olmuş durumda. Seyircimizin de desteği ile İsrail'i yeneceğimizi düşünüyorum. Böylesine önemli günlerde Türk halkına anlamlı bir hediye vereceğiz. Böyle bir dönemde alınacak bir galibiyet Türk halkı için çok iyi olacak" diye konuştu.

Ümit Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Reha Kapsal ise, "Galler deplasmanından 1 puanla döndük. İsrail maçından da 3 puan alarak 4 puanla grup birincisi olmak istiyoruz. Tüm çalışmalarımız bu yönde. Futbolcularımız da çok iyi hazırlandılar. İsrail karşısında çok iyi bir oyun ortaya koyup galibiyet alarak play-off'a kalmak istiyoruz. Bizi desteklemeye gelecek Ankara seyircisiyle yaşanacak zaferi paylaşmak istiyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title