Haberler

Ankara: Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi

Kadorsuna Yıldız Oyuncuları Katmasına Rağmen İstediği Sonuçları Bir Türlü Alamayan Etimesgut Şekerspor, Yeni Teknik Direktörü Metin Yıldız ile Çıktığı İlk Karşılaşmada Eyüpspor'u 3-0 Yenerek 10 Resmi Maç Sonunda Sahadan Galip Ayrıldı.

Kadorsuna yıldız oyuncuları katmasına rağmen istediği sonuçları bir türlü alamayan Etimesgut Şekerspor, yeni teknik direktörü Metin Yıldız ile çıktığı ilk karşılaşmada Eyüpspor'u 3-0 yenerek 10 resmi maç sonunda sahadan galip ayrıldı.

Sergen Yalçın, Ahmet Dursun, Ahmet Yıldırım, Evren Turhan ve Tamer Tuna gibi yıldızları kadrosuna katan ve hedefini şampiyonluk olarak belirleyen, Etimesgut Şekerspor başarısız sonuçların ardından Bahri Kaya'nın takımdan ayrılmasından sonra teknik direktörlüğe gelen Metin Yıldız ile ilk maçını kazanarak 10 resmi maçın ardından galibiyet almış oldu. Alınan başarısız sonuçların ardından Bahri Kaya'nın takımdan ayrılmasıyla teknik direktör olarak göreve gelen Metin Yıldız, son 10 resmi maçını kazanamayan yıldızlar topluluğu Etimesgut Şekerspor'a ilk maçında galibiyeti getirdi. Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 1. Grup'da sezona çok iyi başlayan ve ilk 3 maçı kazanarak liderliğe yükselen Etimesgut Şekerspor daha sonra büyük bir düşüşe geçti. Ligde üst üste 9 maç kazanamayan Etimesgut Şekerspor bu dönem içinde Fortis Türkiye Kupası'nin ilk turunda Gebzespor'a da 4-1 mağlup olarak elendi. Ligde oynadığı ve kazandığı ilk 3 maçın ardından düşüşe geçen Etimesgut Şekerspor, ligde oynadığı son 9 maçta 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet almıştı. Fortis Türkiye Kupası'nin ilk turunda Gebzespor'a 4-1 mağlup olan Etimesgut Şekerspor böylece üst üstü 10 resmi maçta galibiyet alamamıştı. Bu kötü tablo sonunda teknik direktörlüğe gelen Metin Yıldız, takımıyla ilk maçında Eyüpspor'u 3-0 mağlup ederek kötü gidişe dur dedi. Eyüpspor karşısında üstün bir oyun sergileyen Etimesgut Şekerspor, sonuca Sergen Yalçın, Rıza ve Görkem'in kendi kalesine attığı gollerle giderken, maçta Evren'in ayağından birde penaltı atışından yararlanamadı. Eyüpspor maçına kadar alınan kötü sonuçlarla kendini bir anda düşme potasının 1 sıra üzerinde bulan Etimesgut Şekerspor, Eyüpspor galibiyetiyle hem 10 maçlık kazanamama serisine son verdi hem de aldığı 3 puanla ligde ilk etabın bitmesine 5 maç kala Play-off umutlarını çoğalttı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title