Haberler

Ankara Trafiğine 30 Ağustos Düzeni

Ankara'da 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinlikleri ve 26 Ağustos'ta Başlayacak Provalar Nedeniyle Bazı Cadde ve Yollar Kapatılacak.

-Ankara'da 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri ve 26 Ağustos'ta başlayacak provalar nedeniyle bazı cadde ve yollar kapatılacak.

ANKARA (ANKA) - Ankara'da 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri ve 26 Ağustos'ta başlayacak provalar nedeniyle bazı cadde ve yollar kapatılacak.

Ankara Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, trafiğe kapatılacak yollar ve tarihleri şöyle:

Atatürk Kültür Merkezinde 26-28 Ağustos 2007 günleri yapılacak genel provalar ve 30 Ağustos günü geçit töreninde saat 08.15'ten itibaren törenler sonuna kadar, Çiftlik Kavşağı, Migros (Akköprü) Kavşağı, Kazım Karabekir Kavşağı, Konya Yolu (Gazi Kavşağından Emniyet Müdürlüğü önüne kadar olan kısım) Ulaştırma Kavşağı, İstanbul Caddesi, Turgut Özal Bulvarı, Hipodrum Caddesi, Yenimahalle Köprüsüne kadar olan yol güzergahı,

30 Ağustos Perşembe günü saat 08.45'de Anıtkabir'de yapılacak törende, Gençlik Caddesinin Tandoğan Kavşağından geliş istikametinin sağ şeridi ile Akdeniz Caddesinin Gençlik Caddesine gidiş istikametini sağ şeridinin yapılacak etkinliklerin sonuna kadar,

30 Ağustos Perşembe günü saat 09.45'de Genel Kurmay Başkanlığı'nda yapılacak tebrikat töreninde tören sırasında Milli Müdafaa Caddesi,

30 Ağustos Perşembe günü saat 20.30'da Kara Kuvvetleri Komutanlığı Bahçesinde yapılacak resepsiyon sırasında Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi Anıtpark Kavşağından İnönü Bulvarı Kavşağına kadar olan kısım. (ANKA)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title