Haberler

Ankara Siteler'de Korkutan Yangın

Ankara Siteler'de Akşam Saatlerinde Bir Mobilya Dükkanında Başlayan Yangın, Uzun Süren Çalışmalar Sonucu Kontrol Altına Alındı.

Ankara Siteler'de akşam saatlerinde bir mobilya dükkanında başlayan yangın, uzun süren çalışmalar sonucu kontrol altına alındı.

Alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde Siteler Altınay Caddesi Karacakay Cadde kavşağında bulunan bir mobilya dükkanında bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Dükkan içinde başlayan yangın, kısa sürede büyüyerek çatıya kadar ulaştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürmekte yetersiz kalınca, yangın çevrede bulunan bir lokanta ile giyim mağazasına daha sıçradı. Takviye ekiplerin de gelmesiyle birlikte yapılan çalışmalar sonucu yangın 1 saatte kontrol altına alındı. Yangında 3 dükkanda büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Öte yandan, çalışmalar sırasında polis ekipleri yolu trafiğe kapattı.

Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(MV-OK-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title