Haberler

Ankara Shoppıng Fest'te Moda Günleri

Başkent'i kültür, sanat, eğlence ve alışverişin merkezi haline getirmeyi amaçlayan Ankara Shopping Fest (ASF-Ankara Alışveriş Festivali) moda etkinliklerine de ev sahipliği yapacak.

Başkent'i kültür, sanat, eğlence ve alışverişin merkezi haline getirmeyi amaçlayan Ankara Shopping Fest (ASF-Ankara Alışveriş Festivali) moda etkinliklerine de ev sahipliği yapacak.

ASF'den yapılan açılmaya göre, Ankara Giyim Sanayicileri Derneği (AGSD) üyesi Ankara markalarının 2013 yaz ve kış koleksiyonları ASF kapsamında üç ayrı defile ile görücüye çıkacak. İlk defile 4 Temmuz Perşembe günü Sheraton Otel'de saat 20.00'de gerçekleştirilecek. Başkentin markalarının karma olarak ürünlerinin sergileneceği ikinci defile ise bir sokak defilesi olacak ve 6 Temmuz Cumartesi günü Balgat Tekstil Merkezi'nde saat 18.00'de yapılacak.

Defilelerin sonuncusu ASF'nin son günü olan 7 Temmuz'da gerçekleştirilecek. Türkiye'nin önde gelen modacılarından Erol Albayrak imzasını taşıyan "La Dolce Vita" koleksiyonu saat 20.00'de Swiss Otel'de izleyicilerin beğenisine sunulacak.

Ankara tekstilinin kalbi olan Balgat'ta bugüne kadar sokak sunumlarında hiç denenmemiş bir teknikle hazırlanan defilelerin konsepti ünlü kareograf Yasin Soy imzası taşıyor. Yasin Soy, ASF defilelerini aylar süren bir çalışmayla hazırladı.

TESCİLLİ GÜZELLER VE ÜNLÜ MANKENLER SAHNEDE

Üç ayrı defilede, birbirinden güzel kıyafetleri sunacak mankenler de özenle seçildi. Çin'de yapılan Miss World 2012 yarışmasında Türkiye'yi temsil eden Miss Turkey 2012 Güzeli Açalya Samyeli Danoğlu ile 2012 Miss Universe (Kainat Güzellik Yarışması) 2. Güzeli seçilen Çağıl Özge Özkul defilelerin tescilli iki güzeli olarak sahnede bulunacak. Defilelerde ayrıca Tuğçe Kazaz, Özge Ulusoy, Songül Erol, Elif Merve Çolak, Berrin Keklikler, Ezgi Avcı, Çağla Zoralioğlu, Tuğba Melis Türk gibi ünlü mankenler ve dünya podyumlarından yabancı modeller yer alacak. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sheraton Otel Balgat Moda Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title