Haberler

Ankara Shopping Fest

(Alışveriş Festivali) tanıtımı için 23 ülkeden gelen 42 basın mensubunu kabul etti.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, kentin ekonomisi ve turizmine katkı sağlaması hedeflenen Shopping Fest'in

(Alışveriş Festivali) tanıtımı için 23 ülkeden gelen 42 basın mensubunu kabul etti.

Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Ticaret Odası'nın (ATO) iş birliğinde, Kültür ve Turizm ile Kalkınma Bakanlığı ve Ankara Valiliği'nin katkılarıyla 8 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde düzenlenen Ankara Shopping Fest'in, uluslararası camiada tanıtımının sağlanması için yabancı gazeteciler de Türkiye'ye davet edildi.

Makamındaki kabulde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gökçek, Shopping Fest'in hedef kitlesine ilişkin bir soru üzerine, bu yıl ilki yapılan etkinliğin ağırlığının iç turizme yönelik olduğunu söyledi.

Gökçek, "Özellikle siz konuk gazetecilerimiz ve yurt dışında yaptığımız reklam kampanyaları sayesinde, ülkelerinizden de birileri mutlaka daha sonraki festivallerimize yoğun şekilde katılacaktır. Bu yıl festivalimizi televizyonlara, yazılı ve görsel basına daha çok yansıtırsak, her yıl başarısı artarak sürer" dedi.

Gazetecilerin Ankara için yeni projelerini sorması üzerine Gökçek, uluslararası bir fuar alanı ve film platosunun kurulmasına ilişkin projelerin gelecek yıl tamamlanacağını belirtti.

Gökçek, konuk gazetecilerle çekilen fotoğrafları da imzalayarak dağıttı. Gökçek ve gazeteciler daha sonra Gençlik Parkı havuzundaki "Suyun ışıkla muhteşem dansı" gösterisini izledi.

- ANKARA

Kaynak: AA / Yerel

Ankara Ticaret Odası Ankara Valiliği Melih Gökçek Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title