Haberler

Ankara Sanayi Odası'ndan Milli Takıma Moral Desteği

Ankara Sanayi Odası (Aso), A Milli Futbol Takımı Teknik Heyet ve Futbolcularına, Bronzlaştırılmış Krampon Hediye Etti.

Ankara Sanayi Odası (ASO), A Milli Futbol Takımı teknik heyet ve futbolcularına, bronzlaştırılmış krampon hediye etti.

Milli takımın kamp yaptığı Polat Renaissance Oteli'nde düzenlenen törene ASO Başkanı Zafer Çağlayan, yönetici Celal Koloğlu, Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci, (A) Milli Futbol Takımı'nın teknik heyeti ve futbolcular katıldı.

Zafer Çağlayan, grupta ilk 3 maçta aldıkları başarılı sonuçlar nedeniyle milli takıma destek ve moral vermek için futbolculara ayakkabı hazırlattıklarını belirterek, ''Bu ayakkabılar futbolcularımızın maçlarda giydiği ayakkabılar. Bu ayakkabılarda futbolcu kardeşlerimizin, teri, hırsı, maçtaki azmi birebir korunmuştur ve orijinal ayakkabı, yeni bir teknolojiyle ölümsüzleştirilmiştir'' dedi.

ASO'nun, milli değerlere ve milli takımlara karşı son derece duyarlı olduğunu kaydeden Çağlayan, ''Avrupa Birliği ile tam üye olma hedefimiz var ama Avrupa ülkelerinde çok ciddi bir şekilde Türkiye'ye karşı direnç var. İnşallah milli takımımız, Avrupa Birliği'ne 2008'de Avrupa şampiyonuluğunu alarak katılacaktır'' diye konuştu.

Zafer Çağlayan, daha sonra Affan Keçeci, Fatih Terim, antrenörler ve futbolculara, bronzlaştırılmış kramponları hediye etti. Affan Keçeci de Çağlayan'a plaket verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title