Haberler

Ankara: Sağlık Bakanlığı Unvan Değişikliği Sınavı Yapacak

Sağlık Bakanlığı, 6 Bin 22 Personeli İçin 17 Aralık Tarihinde Unvan Değişikliği Sınavı Yapacak. İhtiyaç Duyulan Unvan ve Branşlar Arasında Avukat, Mühendis, Grafiker, Mimar, İstatistikçi, Kimyager, Çocuk Gelişimci, Sağlık Teknikeri, Ebe ve Hemşire de Bulunuyor.

Sağlık Bakanlığı, 6 bin 22 personeli için 17 Aralık tarihinde Unvan Değişikliği Sınavı yapacak. İhtiyaç duyulan unvan ve branşlar arasında avukat, mühendis, grafiker, mimar, istatistikçi, kimyager, çocuk gelişimci, sağlık teknikeri, ebe ve hemşire de bulunuyor.

Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürü Ali Yerlikaya, düzenlediği basın toplantısında, Unvan Değişikliği Sınavı'na ilişkin bilgi verdi. Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği kapsamında Unvan Değişikliği Sınavı'nın 17 Aralık günü yapılacağını belirten Yerlikaya, 6 bin 22 kadro için sınava sözleşmeli personel, geçici işçiler ve vekil ebe-hemşirelerin katılamayacağını ifade etti. Yerlikaya, ihtiyaç duyulan unvan ve branşlar arasında avukat, mühendis, grafiker, mimar, istatistikçi, kimyager, biyolog, psikolog, sosyal çalışmacı, diyetisyen, fizyoterapist, odyolog, sağlık fizikçisi, tıbbi teknolog, sağlık teknikeri, tekniker, ebe, çocuk gelişimci, sağlık memuru ve teknisyenin yer aldığını vurguladı. Yerlikaya, gerçekleştirilecek sınava katılıp en az 70 puan alan personelin ilgili kadrolara atamasının yapılacağını belirterek, sınav başvurularının bugünden itibaren 24 Kasım'a kadar devam edeceğini söyledi.

Sınav sonuçlarının 8 Ocak 2007'de http:// personel.saglik.gov.tr ve internet adreslerinden ilan edileceğini kaydeden Yerlikaya, sınavın Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Konya, Malatya, Sakarya, Samsun, Tokat, Trabzon Van ve Bartın'da yapılacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title