Haberler

Ankara: RTÜK'ten, Erzurum'da Yerel ve Bölgesel Yayıncılara Yönelik Seminer

Radyo Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK) Yerel ve Bölgesel Yayıncılara Yönelik Eğitim Seminerlerinin Onaltıncısı, 20-22 Eylül 2006 Tarihlerinde Erzurum'da Düzenlenecek.

Radyo Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK) yerel ve bölgesel yayıncılara yönelik eğitim seminerlerinin onaltıncısı, 20-22 Eylül 2006 tarihlerinde Erzurum'da düzenlenecek.

Üst Kurul Başkanı Zahid Akman tarafından açılışı yapılacak olan seminere, Üst Kurul Başkan Vekili Vahap Darendeli ile Üst Kurul Üyesi Mehmet Dadak katılacak. Erzurum, Ağrı, Ardahan, Bingöl, Bitlis, Elazığ, Erzincan, Iğdır, Kars, Muş, Siirt, Van, Adıyaman, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Mardin, Şanlıurfa, Kilis, Hakkari, Tunceli ve Malatya illerinde yayın yapan 151 yayın kuruluşu temsilcilerine yönelik olarak düzenlenen seminerde 'Radyo ve Televizyonlarda Türk Dilinin Doğru ve Güzel Kullanımı', 'Radyo ve Televizyon Yayın Etiği", "Yayın İlkeleri ve İzleme Ölçütleri", "Basın Özgürlüğü", "Yayıncılıkta Teknik Yeterlilik", "Radyo ve Televizyon Yayın Hukuku ve Yayıncının Sorumluluğu", "Dünyadaki RTÜK Benzeri Kuruluşlar ve Uygulamaları" ile "Yayıncı Kuruluşların İdari ve Mali Sorumlulukları" konularında bilgiler verilecek. Polat Renaissance Erzurum Hotel'de 20 Eylül 2006 Çarşamba günü saat 14.00'te başlayacak olan seminer üç gün sürecek ve sertifika töreniyle sona erecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title