Haberler

Ankara: Mesut Bakkal'ın Basın Toplantısı

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Süper Lig'in ilk 3 haftasında düşündükleri puana ulaştıklarını söyledi.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde haftalık olağan basın toplantısını düzenleyen Teknik Direktör Mesut Bakkal, Süper Lig'de oyndıkları ilk 3 maçı ve hafta sonunda oyanyacakları Ankaraspor karşılaşmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Süper Lig'in ilk maçında 10 kişi kalmalarına rağmen deplasmanda Sivasspor'u mağlup ettiklerini, ardından Fenerbahçe'ye mağlup olduklarını ve son olarak da Bursasapor deplasmanından 1 puanla döndüklerini hatırlatan Bakkal, "İlk 3 haftada futbol adına istediklerimizi yapmaya başladığımızı gördük. Çok genç ve öğrenen bir ouyncu topluluğm var. Süper Lig'in ilk 3 haftada düşündüğümüz puanı aldık" dedi.

Hafta sonunda oynayacakları Ankaraspor maçıyla ilgili de açıklamalarda bulunan Bakkal, "Ankaraspor ile bir derbi maçı oynayacağız. Derbi maçları sonucu ve favorisi belli olmayan maçlardır. Ankaraspor, önceki yıllara göre çok daha iyi bir takım olmuş durumda. Bizim de yükselen bir form grafiğimiz var. Bu yükselen form grafiğinin sonucunda Ankaraspor maçında, galibiyeti istiyoruz. Ankaraspor maçının çok zevkli geçeceğine inanıyorum. Umarım Ankara'ya yakışan centilmence, sakatlık ve kart olmayan bir derbi izleriz" diye konuştu.

Sıcak havalar nedeniyle liglerin ertelenmesi talebiyle ilgili bir soruya ise Bakkal, "Sonuçta liglerin programı yapılmış. Liglerine ertelenmesine karşıyım. Ama ligler Eylül ayında başlatılıp, devre arası yaklaşık 1.5 ay yerine 1-2 hafta yapılabilirdi" şeklinde cevap verdi.

Öte yandan, Ankaraspor maçı hazırlıklarını sürdüren Gençlerbirliği'nde sakatlığı bulunan Eren'in hafta sonunda maç kadrosunda yer almasının zor olduğu öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title