Haberler

Ankara: Mesut Bakkal, Fenerbahçe Maçı Öncesi İddialı Konuştu

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Fenerbahçe maçında sahaya galibiyet için çıkacaklarını belirterek, "Fenerbahçe'nin kadrosunda kaliteli oyuncular var. Ancak benim oyuncularımın kalitesi de ortada. Sahaya kazanmak için çıkacağız" dedi.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Fenerbahçe maçında sahaya galibiyet için çıkacaklarını belirterek, "Fenerbahçe'nin kadrosunda kaliteli oyuncular var. Ancak benim oyuncularımın kalitesi de ortada. Sahaya kazanmak için çıkacağız" dedi.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Fenerbahçe maçı öncesi bir basın toplantısı düzenledi. İlk olarak ligin ilk haftasında deplasmanda oynadıkları Sivasspor maçını değerlendiren Bakkal, 10 kişi kalmalarına rağmen galibiyeti bulmalarının takım için çok önemli olduğunu ifade ederek, "Gençlerbirliği, maç kazanmayı öğrendi" diye konuştu.

Fenerbahçe ile hafta sonunda oynayacakları maçla ilgili iddialı konuşan Mesut Bakkal, "Ligde kolay maç yok. Fenerbahçe'nin kadrosunda kaliteli oyuncular var. Bizim kadromuzun kalitesi de ortada. Güzel bir maç olacak. Sahaya kazanmak için çıkacağız. Takım bu galibiyeti hakediyor. Zevkli, coşkulu ve bol pozisyonlu bir maç geçmesini bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Bu tip maçların atmosferinin farklı olduğunu belirten Bakkal, "Fenerbahçe maçının atmosferi çok farklı olacak. Ümit ediyorum ki futbolcularım kendilerine yakışanı yapacak ve sahadan galibiyetle ayrılacaklar. Bu maçta önemli olan benim takımımın ortaya koyacağı futbol. Eğer benim oyuncularım gerekli mücadeleyi ve futbollarını sahaya yansıtırlarsa maçı biz kazanırız" dedi.

Fenerbahçe'nin çok geniş bir kadrosunun olduğunu ifade eden Bakkal, Appiah'ın kırmızı kart cezası nediniyle maçta oynayamayacak olmasının Sarı-lacivertli bir ekip için problem teşkil etmeyeceğini söyledi. Bakkal, bir soru üzerine ise Avrupa Kupaları'nda mücadele eden takımların 2-3 günde bir maç yapmaya alışması gerektiğini kaydetti.

Teknik Direktör Mesut Bakkal, Gençlerbirliği'nden Fenerbahçe'ye transfer olan Uğur Boral ile ilgili olarak ise "Uğur yeni bir ortama gitti ve alışmaya çalışıyor. Başarılı olacağına inanıyorum. Fenerbahçe'ye hakederek gitti. Burada başarılı olup olamayacağı kendisine kalmış" diye konuştu. Bakkal, Elazığspor antrenmanında kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Gökmen Yıldıran ile Ankaragücü'nde beraber çalıştıklarını hatırlatarak, genç yaşta yaşanan bu tip ölümlerin insanları derinden etkilediğini sözlerine ekledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title